דרוש מידע מישהו פעם עזב את חברת המעליות שלו?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אנחנו נמצאים מזה 30 שנה בחברת מעליות שגם בנתה ויצרה את המעלית שלנו. דא עקא שהמחיר שאנחנו משלמים הוא די מופקע כ-1300 ש"ח לביטוח מקיף, קיבלתי הצעת מחיר מחברה אחרת שמורידה לנו את המחיר לכמעט חצי מזה.

אבל אני פוחד לעזוב אותם. כי הם בנו אותה ומן הסתם יש להם את החלקים הכי טובים וכו' ומי אמר שהחברה השניה תיתן לנו שירות הוגן וטוב.

אשמח להיעזר בחכמתכם ובניסיונכם האם כדאי לעזוב ומה אני אמור לבדוק כשאני עוזב לחברה אחרת?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אמת שיצא לי בדיוק לעבור חברה בחודש האחרון אחרי התנהלות כושלת מצד חברת הביטוח
אני רק יוכל להגיד לכם מה פחות או יותר כדי לבדוק
בגלל שבמקרה שלכם החברה הזאת בנתה לכם את המעלית ואתם צריכים לעשות את השיקול אם שווה לכם לעבור
וגם אצלנו זה רק ביטוח רגיל ולא מקיף
דבר ראשון שהחברה שאתם רוצים לעבור עליה מגיעה באותו יום לתקן את התקלה ולא מושכת זמן
שלא מנסים לחייב מכל מיני מקומות שלא חשבתם
חשוב לבדוק עם בנינים שמבוטחים איתם אם הם מרוצים
היום יש גם כל מיני חברות שמביאות קבלנים לסדר את התקלה ולא הם בעצמם
ולפעמים זה לוקח מלא זמן וכך הם יכולים להוריד לכם את המחיר כי בעצם הקבלן מחכה
לעוד עבודות באזור לכן חשוב שהיה להם שירות שלהם
שיש עם מי לדבר בחברה אצלנו בחברה הקודמות לא היה עם מי לדבר
למעשה צריך המון מחשבה לפני שעושים כזה צעד
כי במציאות אפשר לחסוך כסף
אבל לקבל כאבי ראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה