דרוש מידע מישהו קיבל תשובות מהוועדת קבלה במעון?

מישהו יודע מה המחיר של השכ"ל לשנה הבאה?
רוצה לדעת אם שווה או להמשיך במטפלת פרטית...
עדיין אין מחירים ברורים,
אבל כן יודעת שהמחיר עלה, אבל לא על חשבון ההורים זאת אומרת שפלוס מינוס נשאר אותו מחיר

@המוכשר !!! @geekית מחשבים או מישהו:
זכור לי שאחד מכם כתב כמה המחיר המלא למעון ואני לא מצליחה למצוא.
תוכלו לכתוב שוב, או לכוון אותי איפה נמצא המידע הנ"ל?
תעריפי מעונות.png

קיבלתי גם כזו תשובה, ואין לי קישור להגשת ערעור
איך אני יכולה להגיש ערעור? או שעל כזו תשובה לא מגישים ערעור בינתיים?
מזה אומר?
זה אומר שקיבלתם מקומות אחרונים במעון ועד שלא תסתיים תהליך הערעורים לא יהיה תשובה סופית...
לא חושב שיש הרבה על מה לערער בהתחשב בכך שאתם אפילו לא יודעים עפ"י מה דורגתם

מישהו יודע האם ילדים ממשיכים זכאים רק אם נרשמו בזמן הרשמה,
או שהם זכאים גם עכשיו לבוא ולהירשם על חשבון כאלו שכבר שובצו?

כמו כן יש אופציה רשמית למנהלת מעון להכניס פרוטקציות על חשבון ילדים שנרשמו?

@bnoya @המוכשר !!!

@המוכשר !!!
אין מצב לבוא להירשם על חשבון ילדים שנרשמו!!!
אם יש למעון מקום פנוי, סבבה ואם לא, אז אבוד

כמו כן יש אופציה רשמית למנהלת מעון להכניס פרוטקציות על חשבון ילדים שנרשמו?

@bnoya @המוכשר !!!
גם פרוטקציות אי אפשר כבר

משיהו קיבל כבר תשובות מהערעורים?
יש מישהו שהערעור שלו התקבל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה