כללי מישהו קנה את החבילת גרפיקה ב1500$

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר על מה מדובר

האם זה שווה

• הוסף לסימניות
מדובר באלפי קבצי גרפיקה מוכנים חלק שייך למנהל משרד פרסום בארהב שסגר את משרד ועשה הסבת מקצוע יש לו אישור מעורך דין שכל הקבצים שייכים אילו מבחינת חוקית ויש לו הסכמות מהלקוחות שלו בעבר לעשות עשימוש חוזר עם הקבצים

בנוסף הוא מוכר קבצים מגרפיקאי גדוול בארהב עם חוזה מכירה מסודר שיש לו הרשות למכור האלה כל הקבצים שלו

במבחינת כלכלית גם מבחינת הכסף גם מבחינת הזמן זה שווה היום עשיתי חישוב מבין 10 אתרים הגדולים שמוכרים תמונות אתר היחיד שיש להם אותו מחיר זה bigstock וכשההבדל ברור כשכאן מדובר בקבצים פתוחים ומוכנים לשימוש וכשביגסטוק צריכים להתחיל לחפש ולהוריד ולזכור להוריד את המכסה היומית ולהתחיל לעצב מחדש הכל אז גם מבחינת זמן יש פה חיסכון

הבהרה מתבקשת בגלל האשכול שהיה כאן בשבוע שעבר כל הנ"ל כתבתי אחרי בירור ואין לי שום קשר אישי איתו ואני לא סוכן שלו ולא מקדם מכירות וכו וכו

• הוסף לסימניות
לדעתי זה כמו לקנות חתול בשק, אם אתם לא יודעים בוודאות שאכן יש קבצים ששווים את המחיר הזה

• הוסף לסימניות
לא נכנס אם מותר או לא, שוה או לא

אבל זה בטוח, שיותר שווה לבנות לבד את הכל מהתחלה ולצעוד בדרך כל גרפיקאי, כל עבודה חושבים, יוצרים, משנים, ו... סוגרים, ולאט לאט עולים שלב שלב ומגיעים למקומות של כל הגרפיקאים המקצועיים, והוותיקים.

זה הרבה יותר שוה, כיפי, מספק, ומקצועי, לבנות הכל לבד וכו' מלקחת איזה עיצוב שגרפיקאי עבד ע"ז והשתשמש בטכניקות שלו ובסגנון שלו, ש - א. אתה לא יודע מה ואיך הוא בדיוק עשה זאת, ו- ב. זה כבר "גרפיקה משומשת, זה כבר היה בשוק, וכבר לא יצירה שלך.... ואידך זיל וגמור.

ושוב איננו ממליץ ולא - לא ממליץ, רק משתף בתחושות שלי ;)

• הוסף לסימניות
1 רוב הדברים שלו הם מאותו אלמנטים
2 לקחת בחשבון שאם התחלת לדבר איתו מלקנות הוא כבר לא ירד ממך כ"כ מהר הוא מתקשר כמה פעמים ביום ומכל מיני טלפונים לשדל לקנות
3 הוא אומר שהוא מוכר את זה ל20 אנשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מהצד;2013934:
1 רוב הדברים שלו הם מאותו אלמנטים
2 לקחת בחשבון שאם התחלת לדבר איתו מלקנות הוא כבר לא ירד ממך כ"כ מהר הוא מתקשר כמה פעמים ביום ומכל מיני טלפונים לשדל לקנות
3 הוא אומר שהוא מוכר את זה ל20 אנשים

איתי דיבר פעם אחת, אח"כ התעניין מה קורה, וזהו. לא מציק בכלל.

• הוסף לסימניות
אם יש לך חוש לעיצובים קלאסיים (חסידי בלע"ז),
ויש לך 1500$ מיותרים - רוץ לקנות.
כי לרמה של העיצובים, לא כל אחד יכול להגיע.

• הוסף לסימניות
אני קניתי, מי שמעונין לבדוק במה מדובר מוזמן........

052-712-62-72

• הוסף לסימניות
מי שקונה את החבילה הזאת או שהוא עצלן או שהוא פראייר!!!!
עוד מישהו חושב כמוני???

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני שבוע ולא גומר להשתמש עם זה
זה כיף

כי כמעט כל גרפיקאי לא רוצה להיות גרפיקאי לשלטים וברכות חסידיים כולם רוצים להגיע לפרסומאי וחבל להשקיע כל הראש לאיזה שער שמשלמים על זה הרבה פחות מפרסומת ויתר עבודה אז במקום להשקיע כל הזמן בלבנות דברים כלו אני מתעסק בקריאייטיב ועיצוב שיווקי ואם מישהו מבקש משהו חסידי אני גם מרוויח מזה

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2014632:
מי שקונה את החבילה הזאת או שהוא עצלן או שהוא פראייר!!!!
עוד מישהו חושב כמוני???

לא מסכימה בכלל!
גם מי שקונה בשאטרסטוק הוא כזה??

אתה יכול לקחת ממנו דברים להתבסס עליהם ולהוציא רמה של פי ככמה וכמה- ויבואו אליך כי תוכל לשדרג לרמות שאין בשוק עדיין, ואת כל העבודה שחורה משהוא כבר עשה בשבילך---

• הוסף לסימניות
לא רכשתי מסיבה אחרת.
אבל בדבר הזה, יש 2 מצבים.
1. זה יכול לעצור את החשיבה.
2. זי יכול להקפיץ את החשיבה פי כמה. (להתחיל לחשוב מרמה יותר גבוהה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן ליברמן;2015060:
אני קניתי לפני שבוע ולא גומר להשתמש עם זה
זה כיף

כי כמעט כל גרפיקאי לא רוצה להיות גרפיקאי לשלטים וברכות חסידיים כולם רוצים להגיע לפרסומאי וחבל להשקיע כל הראש לאיזה שער שמשלמים על זה הרבה פחות מפרסומת ויתר עבודה אז במקום להשקיע כל הזמן בלבנות דברים כלו אני מתעסק בקריאייטיב ועיצוב שיווקי ואם מישהו מבקש משהו חסידי אני גם מרוויח מזה

תודה

קנית את החבילה המורחבת או הקטנה

• הוסף לסימניות
מה זה גדולה? מה זה קטנה?

נכתב ע"י אהרן ליברמן;2015796:
בשנה שעברה הקטנה השנה הגדולה

אשמח להחכים

1500$ זה הגדולה או הקטנה

• הוסף לסימניות
זאת הקטנה.
הגדולה עולה 7000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה