מישהו שמע על ד"ר יונתן וייס מרח' מלצר בב"ב?

• הוסף לסימניות
הומלץ לי עליו, ואני מעונינת להעביר למישהו שזקוק לאבחון, אך חשוב לי לדעת שאכן אני מעבירה פרטים נכונים. כמו"כ חשוב לי לדעת האם יש לו תחומי התמחות מסוימים? מישהו מיכם טיפל/ מכיר מישהו שטיפל אצלו? אשמח לקבל כל מידע, ואם צריך גם בפרטי.

• הוסף לסימניות
אני מכירה
נעזרנו בו בעבר לילד עם אטופיק דרמטיטיס ועזר מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1338363:
אני מכירה
נעזרנו בו בעבר לילד עם אטופיק דרמטיטיס ועזר מאד

האם עיסוקו רק בתחום העור? ידוע לך על נושאים נוספים בהם הוא מתמחה? גם זה שהמליץ לי דיבר על תחום פצעי העור.

• הוסף לסימניות
כשהיינו שם ראינו שידיו רב לו בתחומים נוספים, הרבה מאד נכנסו ויצאו וטופלו שם בתחום הגמגום, ממש כמו סרט נע, היו לו כמה מחשבים שישבו בו זמנית בכמה חדרים כמה מטופלים, הבנתי שיש לו שיטה מיוחדת בתחום.
ובתחום העור יש לו מענה רב. מעבר לזה לא ידוע לי.
הוא אדם חם ולבבי, והוא ואשתו עשו עבדותם במסירות רבה.

• הוסף לסימניות
דחוף ביותר !!!
איך ניתן ליצור עימו קשר,
עבור תינוק שסובל מאטופיק קשה מאוד

• הוסף לסימניות
ואגב, הוא מעולם לא הציג את עצמו כביכול הוא ד''ר. ( לכה''פ אני מקווה שכך)

• הוסף לסימניות
אני זקוק לעזרה דחופה ממנו בנושא הגמגום
אותי הוא פשוט הושיע בנושא הגמגום ממש בבחינת מתיר אסורים (להיות במצב שאני לא יכול לפתוח את הפה ולהסביר/לבקש/להביע כלום מרגיש כמו כלא שקוף...) וכהיום אני ב"ה מדבר ומתדיין שוטף בס"ד
ולכן אבקש מאוד אם מישהו יודע דרכי התקשרות אליו כהיום כדי שאוכל לעזור למישהו שאני מכיר
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה