דרוש מידע מישהי יודעת מה פאה יותר טובה בריינדי קמינר או יפי קמינר?

• הוסף לסימניות
מחפשת פאנית תותחית בהכנת פאות טופ לייס הרמה הכי טבעית שיש
מי יותר טובה בינהם?

• הוסף לסימניות
יפי זה מותג. לא ראיתי שהשיער הרבה יותר איכותי ברמה שמצדיקה את ההפרש במחיר.
פאה ארוכה 40-45 ס״מ אצל יפי היום מגיעה ל30 אלף שח! כשהתחתנתי רכשתי אצל יפי פאה באותה אורך והיא עלתה לי קצת יותר מk16

• הוסף לסימניות
קניתי עכשיו שתי פאותאצל בריינדי
ממליצה
אני עם לייס מקופל ונהנית מאוד!

• הוסף לסימניות
כשאני עשיתי פאה אצל יפי לפני 3+ שנים וביררתי ביניהן
אמרו לי שבריינדי יותר טובה לקצרות

• הוסף לסימניות
שלי 35 סמ נראה לי...

• הוסף לסימניות
זאת יותר טובה וזאת יותר יפה :)

• הוסף לסימניות
מחפשת פאנית תותחית בהכנת פאות טופ לייס הרמה הכי טבעית שיש
מי יותר טובה בינהם?
אני חושבת שבפאות טבעיות הכי מתמחת איטה פישר, מחירים כמו בריינדי ויפי, רמת הטבעיות של השיער הרבה יותר טובה לדעתי.

• הוסף לסימניות
אשמח קצת להסבר על סוגי לייס וכו' לא מבינה כלום! אני רוצה משהו בקו הצניעות יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהי מכירה את הסלון החדש של בריינדי ok ויכולה לכתוב אם מרוצה.
אשמח מאוד כי אני מתלבטת אם ללכת לשם או למלכי בלוי.

• הוסף לסימניות
למישהיא יש את הטלפון של הסלון של מלכי בלוי וכן את של בריינדי קמינר?

• הוסף לסימניות
למישהיא יש את הטלפון של הסלון של מלכי בלוי וכן את של בריינדי קמינר?
כמו”כ אשמח להמלצות האם כדאי לרכוש ישירות מהיצרניות הנ”ל או לקנות דרך פאניות שמוכרות את הפאות שלהן? האם יש פער במחיר ובשרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה