מישהי מחפשת למכור רקע ניר בזול?

• הוסף לסימניות
לצורך שולי אני מחפשת רקע ניר לצילום
גודל סביר,
על צבע אני יכולה להתפשר.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש לי וורוד פוקסיה למסירה. אני גרה בכפר חבד
מה הגודל שאת צריכה?

• הוסף לסימניות
יש לי רקע סגול כהה
רוחב 2.5 מטר
גזרתי ממנו לא הרבה
מוכרת ב130

• הוסף לסימניות
יש לי רקע ירוק חדש ללא שימוש.
200 ש"ח.
גמיש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
האמת שלא אכפת לי ללהחליף ברקע אחר..

• הוסף לסימניות
הי מאיפה את בארץ?
יש לי חצי תכלת חדש!! (את החלק המשומש גזרתי)
רוחב כ- 2 מ', אורך כ- 5.5 מ'.
ב- 90 ש"ח.

• הוסף לסימניות
יש לי 2.7 על 4
צבע ירוק צהבהב בהיר בלי הגליל
50 שח

• הוסף לסימניות
יש לי צבע תכלת חזק וורוד פוקסיה

• הוסף לסימניות
יש לי מגוון
חום, אדום, סגול, שחור
כולם כמעט שלמים
במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
יש למישהי צבע וורוד בהיר?

• הוסף לסימניות
כל הרכישות האימפולסיביות שלנו:p

• הוסף לסימניות
יש לי תכלת-טורקיז וורוד-בורדו - רקעים קטנים של סבאז׳.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה