דרוש מידע מישהי עבר/ה טיפול בשיטת 'אפקט התודעה' ויודעת להמליץ לי? לתת משוב על השיטה?

• הוסף לסימניות
לאחרונה ראיתי כמה פרסומים על שיטת טיפול המאחדת מספר שיטות לטיפול גוף-נפש-אנרגיה
היא נקראת 'אפקט התודעה'
את המידע על השיטה קבלתי רק מאלו שמשווקות אותה, ועוד כמה המלצות מכאלו שלמדו (עדיין לא מספיק לי) אני מתעניינת לגבי לימודים מקצועיים כבר תקופה וכששמעתי על השיטה הזו חשבתי ללמוד אותה. (היום ללמוד כל שיטה/אימון עולה יותר מ10 אל"ש בקל, ואם אגלה אחרי כמה שיעורים שמדובר בבולשיט ממש לא בא לי)
אך אני עדיין מסתפקת ומחפשת אנשים/נשים שטופלו או למדו את השיטה, ויכולים לספר לי כיצד מתנהל טיפול והאם הם הרגישו שאכן הטיפול מקדם ופותר בעיות כמו שמתואר.
אני מתלבטת בין כמה מקומות לימוד ועוד לא החלטתי מה הגישה שמתאימה לי (מאד קשה להבין מסיליבוס ופרוספקט איך באמת זה מתנהל בפועל).
אודה לכל מידע!

• הוסף לסימניות
האם נרשמת בסוף?
אשמח לדעת מה העלתה בחכתך,
גם מתעניינת בזה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מטפל בשיטת אפקט התודעה מבית שני חזיזה
אני מאוד ממליץ על השיטה שרואים בה שינויים מדהימים בין מצד הרגשי ובין מצד הגופני, וזה לא סתם עוד קורס שאתם קוראים עליו זה שיטה חזקה ביותר.
מי שמעוניין יכול להתקשר לשני חזיזה 058-7798967

• הוסף לסימניות
"i
לאחרונה ראיתי כמה פרסומים על שיטת טיפול המאחדת מספר שיטות לטיפול גוף-נפש-אנרגיה
היא נקראת 'אפקט התודעה'
את המידע על השיטה קבלתי רק מאלו שמשווקות אותה, ועוד כמה המלצות מכאלו שלמדו (עדיין לא מספיק לי) אני מתעניינת לגבי לימודים מקצועיים כבר תקופה וכששמעתי על השיטה הזו חשבתי ללמוד אותה. (היום ללמוד כל שיטה/אימון עולה יותר מ10 אל"ש בקל, ואם אגלה אחרי כמה שיעורים שמדובר בבולשיט ממש לא בא לי)
אך אני עדיין מסתפקת ומחפשת אנשים/נשים שטופלו או למדו את השיטה, ויכולים לספר לי כיצד מתנהל טיפול והאם הם הרגישו שאכן הטיפול מקדם ופותר בעיות כמו שמתואר.
אני מתלבטת בין כמה מקומות לימוד ועוד לא החלטתי מה הגישה שמתאימה לי (מאד קשה להבין מסיליבוס ופרוספקט איך באמת זה מתנהל בפועל).
אודה לכל מידע!
היי
אני טופלתי וגם בני ואח’׳כ למדתי את השיטה את 3 הקורסים.
שיטה הכי מדהימה בעולם. התוצאות בשטח פשוט מדברות בעד עצמם. ניסים ונפלאות.
אני היום מטפלת בשיטה ומודה להשם יום יום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה