אני ראיתי את המודעה הזו
מסכימה איתך מאד,אני ראיתי את המודעה הזו
http://www.prog.co.il/media/מודעה-לאה-1.33551/#media
של ניק ידי זהב
בדיוק אותו קונספט ואותו קריאייטיב
תראי הבדלי ביצוע, מה את אומרת?
כןמסכימה איתך מאד,
רק לא הבנתי של מי המודעה-
של שמפניה, לא?
לפני הכל גילוי נאות, אני המעצב שעיצב את המודעה במסגרת משרדנו-פרסומתא
תודה לכל המפרגנים יותר ופחות.
באמנות כמו באמנות, לכל אחד יש את התפיסה שלו של מה זה אמנות ואיך מעבירים אותה.
זה מאד קשור לרקע התרבותי של המתבונן.
אני מאד שמח על הפידבק כי זה נותן לנו רפרנס על איך חלק מהקהל תופס את הדברים, וודאי הדברים הם לתועלת.
שמחתי בדיעבד גם לראות את המודעות של שמפניה שהרעיון דומה מאד ובכל זאת האווירה כ"כ שונה. כמו שאמרתי -כל אחד אחד תופס אומנות בצורה שונה.
הוא קודם כל מעצב,אז אתה גם מעצב?
חשבתי שרק קופי וכד'
אז אתה גם מעצב?
חשבתי שרק קופי וכד'
אז לשם נעלמת..אני, שותף במשרד (פרסומתא), עומד מאחורי העיצוב.
איציק וינברגר (כרמי) פותח האשכול עומד מאחורי הקופי והקריאייטיב.
אני, שותף במשרד (פרסומתא), עומד מאחורי העיצוב.
אז אם אנחנו מדברים מקצועיות אפשר יותר לתת יותר - כמו שאמרו
---- -- ------ ----- בהצלחהתודה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים