בעיקרון לוגונכתב ע"י sarit_f;796539:אני רק לא מבינה, זה אמור להיות לוגו או חתימה למייל/כרטיס ביקור?
התמונת לוגו שלך היא גם עם שקיפויות????נכתב ע"י sarit_f;796542:זה לא יכול להיות לוגו.
לוגו מורכב לרוב מ1-2-3 מילים + סמליל + סלוגן, פלוס מינוס
ללא שקיפויות, פרטים ומספר טלפון...
ופרטים-נכתב ע"י sarit_f;796542:זה לא יכול להיות לוגו.
לוגו מורכב לרוב מ1-2-3 מילים + סמליל + סלוגן, פלוס מינוס
ללא שקיפויות, פרטים ומספר טלפון...
בכזה מקרה מוסיפים פרטים, אבל לא ביצירת הלוגונכתב ע"י משקיעה;796545:ופרטים-
אני רוצה לשים בתחתית מוצרים שעיצבתי,
כי אחרת- אם מישהו יראה משהו יפה- איך ידע לחזור אלי?
זה או השני יותר מתאימים?נכתב ע"י R.Design;796552:תראי, אני לא יודעת לפי מה את בוחרת פונטים, אבל הפונט הוא לא דבר שמחליטים עליו בשניה. הוא צריך להתאים התאמה מושלמת לנושא ולקווי הלוגו, ואם יש בלוגו גם פונט לועזי - הוא צריך להתאים גם לו. בחירת הפונט היא כמו בחירת האלמנט שילווה את הלוגו ולעיתים אפילו יותר.
לדוג': הפונט לוטוס (?) שבחרת קודם, הוא בעצם פונט שמתאים יותר לטקסט רץ, הייתי אומרת אפילו אות מקורות. ממש לא מתאים לעיצוב גרפי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים