כללי מיתוג צלמת

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
עיצבתי לוגו עבור צלמת סטילס ווידאו לאירועים
האסטרטגית הנחתה אותה להתמקד בקהל יעד ספציפי והיא החליטה להתמקד בהפקת אירועי בת מצווה, הלכנו על קו צעיר ותוסס שמתאים לרוח הגיל
קשת הצבעים מבטאת את הקשת הרחבה של השירותים שמספקת הצלמת לאירוע: סטילס, וידאו, הפקת קליפים, מגנטים ומצגות.
הלקוחה מרוצה אבל הפריע לה (וגם לי) שהעיגולים למעלה לא יושבים טוב בלוגו
אשמח לכל חו"ד לגבי הלוגו בכלל ולגבי העיגלים למעלה בפרט
תבורכו

קבצים מצורפים

• לוגו יעל לוי צלמת1-5.png
    KB 54.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
זה מאד יפה אך...כלוגו זה מאד מאד עמוס בפרטים...
ובהקטנה לא ייראו ולא יבינו כלל מה זה...

• הוסף לסימניות
את העיגולים למעלה את יכולה להרכיב מהרבה עיגולים קטנים ואז זה יותר יתחבר ללוגו.

• הוסף לסימניות
אני דווקא בדעה שזה לא נקרא "הרבה פרטים" אלא האובייקט עצמו הוא מקשה אחת, שמורכבת מהעיגולים
אבל - מצלמות וידאו היום לא נראות כך... אז אם סגנון רטרו - לכי עד הסוף
ואם סגנון כזה - לתת אייקון של מצלמה מודרנית, בלי הגלגלים של הסרט למעלה.
אם את כן נשארת עם העיגולים - חובה לצופף אותם יותר, כי האייקון מתפזר וקשה להבין אותו במבט ראשון
מבחינה טיפוגרפית הייתי בוחרת פונט פחות עגלגל כי הסמל כולו בנוי מעיגולים
מצופפת את יעל ו-לוי
ואת הסלוגן במשקל דק וצפוף יותר (שלא יהיה יותר רחב מהשם)

לגבי הסלוגן... המילה מושלם מאוד נשחקה, ויש המון עסקים שמשתמשים בה, מה שאומר שאין לה תוכן חזק מספיק. מעניין שהאסטרטגית לא אמרה על זה משהו...

• הוסף לסימניות
ממליצה לך להעלות בגודל ריאלי של לוגו - שהוא קטן בהרבה,
כך החוות דעת תוכל להיות מדוייקת!
בהצלחה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת למה שאמרו לפני
דבר נוסף לגבי הפונט - לא נראה לי שיש שוני מספיק בין הפונטים בשביל להחליף בין הפונט של הלוגו לבין הסלוגן, זה יוצר בלבול
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1515970:
כי האייקון מתפזר וקשה להבין אותו במבט ראשון

זה ממקד בדיוק את מה שהרגשתי וניסיתי לבטא במילים "הרבה פרטים".

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם

העליתי את הקובץ יותר קטן
לגבי הסלוגן, עבדנו עם אסטרטגית וזו היתה הבחירה והעצה שלה, אין לי יד בזה...
לגבי הלוגו בהקטנה (לדוגמא, קרדיט על תמונה) תיכננתי לשים את השם שלה באותו הפונט עם נקודה צבעונית בתור חיריק, ובלי הסלוגן כמובן
הלוגו יהיה ממוקם בגדול בתור מגנט ולכן אני חושבת שכך הוא לא יהיה עמוס מדי
תודה על ההערות לגבי הפונטים, אני אשחק עם זה קצת
אשמח לשמוע עוד

• הוסף לסימניות
לגבי העיגולים למעלה - הם פשוט לא בפרופורציה
תעשי אותם הרבה יותר גדולים

קבצים מצורפים

• th.jpg
    KB 3.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
ועכשיו?

קבצים מצורפים

• לוגו יעל לוי צלמת3-6.png
    KB 117.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הי
חמוד מאד
אני הייתי מקטינה את האיקון למול השם
עושה את השםגדול ואת האיקון קטן.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
יותר טוב לדעתי, אבל נראה לי שהעיגול הוורוד הגדול בתוך המצלמה עצמה קצת מתחרה בשניים העליונים ויוצר "משולש" בעין...מה שמפריע לקלוט שזו מצלמה.
אולי עדיף להקטין אותו קצת.

• הוסף לסימניות
מקסים בעיני!
דווקא לא בעייתי לדעתי מבחינת הפרטים,
יצרתי לוגו דומה מבחינת ההרכבה (ציפור מעיגולים) לצלמת, והיא השתמשה בו כקרדיט על תמונות ללא בעיה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה