כללי מיתוג

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה! לוגו מצוין! כל הערות הנ"ל בקשר לשם נכונות. ויש לי עוד הערה, הצד השני נקי ויפה, בחרת לקחת חלק מהתפוח, אבל מי שלא מתעמק, זו נראית צורה מוזרה קצת, הייתי לוקחת את החלק של גלגל השיניים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1726826:
עבודה יפה! לוגו מצוין! כל הערות הנ"ל בקשר לשם נכונות. ויש לי עוד הערה, הצד השני נקי ויפה, בחרת לקחת חלק מהתפוח, אבל מי שלא מתעמק, זו נראית צורה מוזרה קצת, הייתי לוקחת את החלק של גלגל השיניים.
בהצלחה

הי תודה!
החשיבה הראשונית שלי הייתה הגלגל שיניים אבל זה לא נראה טוב

• הוסף לסימניות
הי גיטי
פשוט מעולה!
הייתי גם מוותרת על התפוח בכרטיס
תמשיכי לשתף..

• הוסף לסימניות
לוגו יפה מאד לגבי הכרטיס האחורי- עם צורת התפוח לדעתי כדאי לותר עליו או לשים את חלקו העליון כדי שזה יראה יותר תפוח כי במצב הנוכחי ברגע הראשון זה לא נראה תפוח אלא צורה שכדאי לותר עליה

• הוסף לסימניות
לוגו מהמם!!!
הכרטיס מאחורה לא נראה מספיק טוב

• הוסף לסימניות
גיטי, מקסים. מענג לראות אותו גם פה... ;)

• הוסף לסימניות
אין לי הבנה בפונטים ובצבעים אבל בטכנולוגית מזון יש גם יש
ולכן, הלוגו מהיפים שראיתי, וראיתי הרבה.

יש שם הכל טכנולוגיה,תעשייה, מזון, מעבדת מזון, בקרת מזון, בקיצור מושלם.

אולגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;1726982:
הי גיטי
פשוט מעולה!
הייתי גם מוותרת על התפוח בכרטיס
תמשיכי לשתף..
תודה!
כיף לשמוע

אני דווקא אוהבת את התפוח הזה, והוא התאים לי כאן לרעיון , ואני לא חושבת שזה קיטצי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ידי זהב;1727483:
גיטי, מקסים. מענג לראות אותו גם פה... ;)
תודה, אגב אין עליך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1727654:
אין לי הבנה בפונטים ובצבעים אבל בטכנולוגית מזון יש גם יש
ולכן, הלוגו מהיפים שראיתי, וראיתי הרבה.

יש שם הכל טכנולוגיה,תעשייה, מזון, מעבדת מזון, בקרת מזון, בקיצור מושלם.

אולגה.

תודה!
ממש כיף לשמוע מהאנשים שמבינים בתחום,שהלוגו עושה את העבודה.
באמת הייתה בו הרבה חשיבה, וחקר הנושא.

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה