כללי מיתוג...

• פותח הנושא lizi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה לוגו שיצרתי לחברה דיי מוזרה...המקום הזה כולל הדפסות על סוגים שונים של חומרים, מתכות, צריבה על עץ, דפוס משי, על טפט..כמעט על הכל חוץ מנייר.
ועוד הם עוסקים בבנית דוכנים ושלטים, בקיצ בלאגן!!
לכן גם השם המוזר.. ד.כ תעשיות, זה הלוגו שבניתי להם, בבקשה תעזרו לי!!!!! אני בבעיה:confused:!

קבצים מצורפים

• לוגו ד.jpg
    1.2 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י lizi;401339:
זה לוגו שיצרתי לחברה דיי מוזרה...

לכן גם השם המוזר.. ד.כ תעשיות, זה הלוגו שבניתי להם, בבקשה תעזרו לי!!!!! אני בבעיה:confused:!

הבעיה נשמעת לי יותר אצלם...
בכל מקרה, מה העניין בנקודה הרועדת באמצע, מבחן סיבולת למתבונן...?

• הוסף לסימניות
לא ממש נראה לוגו. מה התכוונת לומר? למה חתיכות חתיכות? ולמה מתמוטט? ועד כמה 'למה'אים....
אולי תגלי לנו מה הרעיון שמאחורי העיצוב, ויהיה לנו קל יותר להתמקד.

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי שהוא יהיה יותר יציב ומסיבי. זה לפחות מה שהמילה "תעשיות" מעלה לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה