מי אמר שאין מנגה חרדי?

• פותח הנושא Yael
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

ציור ישן שלי שמצאתי, החלטתי שהוא מתאים כעת כי היו כמה שהתפלאו שאיור מנגה יכול להיות "כשר"...חח
אפשר ליצור דברים כשרים מכל סגנון, יש סגנון אמריקאי, יש צרפתי, יש רוסי, יש גם יפני, מה לעשות, חכמה בגויים תאמין, לנו יש תורה והיא העיקר שלנו, אז אם אפשר להשתמש בסגנון שכבר יצרו עבורנו ופחות לטרוח, למה לא להשתמש? וגם בתוך כל סגנון אפשר ליצור סגנון מיוחד משלנו (:

תהנו!
יעל

קבצים מצורפים

• yeshive_boys3.jpg
    KB 271.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מדהימדהים!!
יש הבדל במנגה מכל סגנון אחר ..מנגה זה גם סוג של פרצוף מסויים זה סוג של יופי ואופי בדמויות מאוד קבוע (יש סגנון מנגה יותר קליל אבל שלך די מסורתי)
ולהדביק לאותו פרצוף פאות וציצית קצת צורם לי ..

אני עדיין חושב שכדאי למצא פתח הבדל באופי הכללי של הדמות
אבל זה עניין של טעם

בכל זאת הציור הזה יפייפה!
משהו נדיר
(צבעי מים-אין)

• הוסף לסימניות
מדהיםםם-אהבתי מאוד מאוד!!! פאות וציצית למנגה דווקה מתאים לדעתי :)

• הוסף לסימניות
משגע!
אין על הסגנון שלך, אין! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shavit;839621:
מהמם ומושקע כרגיל
מה הן טכניקות הצביעה שלך?

האיור הזה כמו הרבה מהאיורים שלי - בצבעי מים נטו.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;839445:
מדהימדהים!!
יש הבדל במנגה מכל סגנון אחר ..מנגה זה גם סוג של פרצוף מסויים זה סוג של יופי ואופי בדמויות מאוד קבוע (יש סגנון מנגה יותר קליל אבל שלך די מסורתי)
ולהדביק לאותו פרצוף פאות וציצית קצת צורם לי ..

אני עדיין חושב שכדאי למצא פתח הבדל באופי הכללי של הדמות
אבל זה עניין של טעם

בכל זאת הציור הזה יפייפה!
משהו נדיר
(צבעי מים-אין)

אני בהחלט יכולה להבין שזה לא מסתדר, ואולי באמת כדאי לפתח כיוון ייחודי והאמת שגם ניסית אבל בינתיים, לא כל כך הצלחתי ליצור משהו פחות "מנגתי". אבל לא רצתי לצאת מהז'אנר ממש כי זה הסגנון שאני הכי מתחברת אליו. הפרדוקס....;)

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהב את הסגנון הזה
זה מזכיר קצת סגנון יפני

• הוסף לסימניות
ציור מקצועי.
לטעמי החרדי המתבטא מציור זה הוא יותר נוטה ל"דתי המודרני"
ולא לתמימות ילדי ירושלים וכד'

• הוסף לסימניות
אהבתי שהפכת את התווים ליותר עדינים.
אבל נראה לי שמה שהפך את זה "לדתי מודרני" זה השחצנות של הסנטר, אבל אין מה לעשות זה הסגנון...
הציור עצמו- יפיפה ומקצועי מאאאאאאד
אהבתי

• הוסף לסימניות
ציור מקסים
צביעה מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה