מי אמר שהילד שלך לא יכול?

• הוסף לסימניות
חושבת שיש פה הזדמנות לעצור רגע, ולנסות להפנים משהו.
יהודית בלוי כתבה כבר לפני שנתיים שהיא מטפלת בתינוקות עם אוטיזם וc.p. התכתבתי איתה ישירות וניסיתי להבין כיצד ללא הסמכה היא מקבלת פעוטות בגיל הכי רך וגם הכי פגיע ומבטיחה גדולות ונצורות. כל זה על חשבון השמה במעון שיקומי. היא כתבה לי שאפילו תעודת בגרות אין לה. ובסיס שיטתה היא 'אמון בילד'. היא הטילה ספק בצורך בידע מקצועי אמיתי, שלחה סרטונים ערוכים ויפים ולא אמינים בעליל. ראיתי את התגובות הנלהבות בפוסט, התחלחלתי אבל הבנתי שדעתי במיעוט.
יש המון פוסטים והמון תגובות שמייתרות את הצורך בטיפול אמיתי. בין נפשי ובין התפתחותי
המון תגובות לא זהירות שממליצות על שרלטנים שונים.
במקרה הטוב הילד 'רק' פספס את השנים הרכות, הקריטיות לצמצום פערים התפתחותיים.
במקרה הרע, הוא נפגע קשות. ממישהו שלא מחויב לשום אתיקה, לא קשור לשום איגוד. לא מכיר בשום מקצוע, רק ב'אמון' 'בחום ואהבה' 'שילוב ללא תנאים' (שהם אחלה של מושגים כשיש מאחוריהם גוף ידע, ניסיון ויושרה).

• הוסף לסימניות
אני מכירה אישית אם לילד על הרצף, ששלחה את בנה לגן של יהודית. באותן שנים לא היתה לו אבחנה, זוהה רק עכוב התפתחותי. הודות לטיפול של יהודית הוא נתן זינוק אדיר ממש.
אמא שלו לא אחת שממהרת לתת אמון בכל שיטה טיפולית, ועם זאת זוקפת את התקדמותו ויכולתו להשתלב בחברה רגילה לבוסט שיהודית העניקה לו.
מעניין אותי למה כתב האישום מייחס ליהודית התעללות. מה בעצם היא עשתה בפועל ש'זיכה' אותה במאסר?

• הוסף לסימניות
אני מכירה אישית אם לילד על הרצף, ששלחה את בנה לגן של יהודית. באותן שנים לא היתה לו אבחנה, זוהה רק עכוב התפתחותי. הודות לטיפול של יהודית הוא נתן זינוק אדיר ממש.
אמא שלו לא אחת שממהרת לתת אמון בכל שיטה טיפולית, ועם זאת זוקפת את התקדמותו ויכולתו להשתלב בחברה רגילה לבוסט שיהודית העניקה לו.
מעניין אותי למה כתב האישום מייחס ליהודית התעללות. מה בעצם היא עשתה בפועל ש'זיכה' אותה במאסר?
היא הואשמה בהתעללות חמורה בילדים שבטיפולה. ללא קשר לשיטה (מפני כבוד המקום לא אפרט)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה