כללי מי באה ליום פתוח של פרוג??

• הוסף לסימניות
איזה שעה הרצאות תתחילו בדיוק?

אולי בשעה שמונה או שבע וחצי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפי78;234627:
אולי בשעה שמונה או שבע וחצי?

גם אני יגיע בסביבות השעה 8:00,
מקווה שאני לא אפסיד משהו חשוב

• הוסף לסימניות
אני מאוד מאוד רציתי להגיע אבל נחתה עלי מן השמים עבודה דחופה ומידית... - תמיד זה ככה בזמן ההכי לא מתאים אז פתאום נוחתות העבודות הדחופות והעומס
מה לעשות משמים - ותודה לקל על הפרנסה

בכל אופן אשמח לקבל רשמים מפורטים לפרטי פרטים לא רוצה להפסיד כלום
ואם יש כאן מתנדבת שתסכים לסכם את הערב ואח"כ לשלוח לי את הסיכומים הנ"ל זה יהיה ממש מושלם

בכל אופן לקורס אני כנראה ירשם
אז תהנו לכן ואל תשכחו לשתף אח"כ

• הוסף לסימניות
היי,
איפה הם פירסמו על זה?
לא ראיתי כלום

• הוסף לסימניות
בכניסה לפרוג אבל לא פרטו מה תוכנם של ההרצאות
ובאיזה שעות בדיוק

• הוסף לסימניות
בשם כל הירושלמיות שנראה להן מוגזם או אפילו בלתי אפשרי להן לנסוע לב"ב בשביל זה, (והם קצת חושבות שהיה מן הראוי לקיימו גם בירושלים) אבקש מאד מאד אם אפשר לסכם כמה שיותר פרטים, ואפילו דברים שהורגשו בין השורות. בעיקר חשוב לי אם תסכימו לשאול בשבילי אם זה לא מדי קצת שעות בשביל כמות חומר כזו, ואם מקדישים זמן לפרויקטים או שהכל בבית.
תודה

• הוסף לסימניות
גם אני רחוקה ואודה למי שתסכם עבורנו את תוכן המפגש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה