כללי מי הגאון שיודע??

• הוסף לסימניות
אני מעונינת שכל פעם בפתיחת מסמך חדש באילוס' יופיע אובייקט לדוג לוגו קטן . בצורה אוטומטית אבל לא טמפלט.
מי יודע? זה יפתור לי הרבה בעיות.

נ.ב.
אולי אשתף אותכם בבעיה אצלינו במשרד שלנו. אנחנו מורידים קבצים להפקה ללא לוגו מחוסר שימת לב, וזה קורה הרבה לצערינו. (בשביל הבוס- זה יהרג ואל יעבור... )
אני זוכרת בפריהנד היה כזה דבר שכל פעם שפתחנו מסמך הלוגו של המשרד הופיע אוטומטי.
היום אנחנו כמובן על אילוס' והייתי רוצה שהפיתרון הזה יהיה גם פה.
אנחנו ניסינו לא הצלחנו.

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי גם כזו אופציה ונענתי בשלילה. אולי יבוא גולש ויגלה לנו את סודו... הלוואי,

• הוסף לסימניות
לא מאמין שיש אופציה שהיא לא בטמפלט

זה כמו שאני יבקש שאיך שיפתח הקובץ העיצוב יהיה מוכן.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם אפשר אבל אתם יכולים להכין לכם קובץ בסיס שעליו תעבדו, שימו אותו במיקום נח, וכל פעם אחרי שהתוצרת מוכנה שמרו את זה בשם אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;533731:
אני חיפשתי גם כזו אופציה ונענתי בשלילה. אולי יבוא גולש ויגלה לנו את סודו... הלוואי,

מצטרפת לכל הנ"ל...
תשבי יתרץ

• הוסף לסימניות
למה לא טמפלט?

• הוסף לסימניות
מה רע בטמפלט?
אפשר כמובן לשנות את ברירת המחדל בפתיחת התוכנה לאיזה קובץ שאתם רוצים -
פשוט להכין קובץ עם הלוגו ולשמור אותו במקום הקובץ ברירת מחדל.
(אבל נראה לי שטמפלט עדיף, וכך גם אפשר להכין - טמפלט של עמוד, דאבל, גליון וכו')

• הוסף לסימניות
אני תופסת טרמפ על האשכול הזה
האם יש אפשרות שגם בתוכנות אחרות כמו פוטושו ואינדיזיין יהיה אפשר לעשות משהו שלא נשכח לשים את הקרדיט כי הרבה פעמים אני שוכחת וחבל

• הוסף לסימניות
עושים טמפלט בראש......

זה הפרסום הכי טוב שלך, חבל לשכוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;533787:
אני תופסת טרמפ על האשכול הזה
האם יש אפשרות שגם בתוכנות אחרות כמו פוטושו ואינדיזיין יהיה אפשר לעשות משהו שלא נשכח לשים את הקרדיט כי הרבה פעמים אני שוכחת וחבל

טמפלייט
או
פתקית צמודה למסך, עם תזכורת ;)

• הוסף לסימניות
אני עובדת על עברית. מה זה טמפלייט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;533795:
אני עובדת על עברית. מה זה טמפלייט?

קובץ/חדש יש מתחת ה ok וה- cencel כפתור נוסף תבנית ששם שומרים
הגדרות עמוד ע"פ בחירה אישית

• הוסף לסימניות
בפוטושופ ואינדיזיין גם יש אפשרות כזו או רק באילוס'

• הוסף לסימניות
...

כי גם אני יצור טמפלט אני לא יפתח ממנו. אוטומטי אני עושה CTRL+N...
אבל קובץ מוכן שממנו יתחילו, ננסה - נעשה תקופת נסיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל10;533803:
כי גם אני יצור טמפלט אני לא יפתח ממנו. אוטומטי אני עושה CTRL+N...
אבל קובץ מוכן שממנו יתחילו, ננסה - נעשה תקופת נסיון...

תכינו תבנית
ועדיין יש קיצר (להוסיף שיפט)
את יכולה גם להגדיר את הקיצור כ- ctrl n

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה