מי היה ארוחת הבוקר שלך2?

• הוסף לסימניות
יש ספר ישן של יוני ''קווים כואבים''-קריקטורות. גם שם יש ציורים של איברים קטועים וכ''ו.אני אישית הייתי חולפת עליהם במהירות ,לא מסוגלת...אבל כנראה שצריך גם לזעזע
לפעמים. אבל, לא נראה לי שגם שם מצוייר ראש כרות...
מירי, תודה על הדיון שעוררת והציור מ עו לה!

• הוסף לסימניות
מעולה ביותר

• הוסף לסימניות
אני אישית חושב שראוי ועדיף לתת ביקורת בונה ואמיתית מבלי להתייפיף ולהגיד "איזה יופי איזה מקסים" ואם מישהו נעלב אז הוא יכול לכתוב הודעה פרטית לפוגע.. רק ממחמאות אי אפשר להתקדם לאף מקום.. כמובן צריך למצוא את הדרך איך להגיד ולהימנע מלפגוע..אני חטפתי בימי חיי טונות של ביקורות על שטויות גם. אבל תמיד הפנמתי ותיקנתי ואם נפגעתי הרמתי טלפון ודיברתי..

• הוסף לסימניות
רק צפירת הרגעה למי שהתכוון אלי אולי :confused:
מירי ואני חברות, והתגובה שלי אליה הגיעה מהמקום הכי אכפתי וחברי,
כשאני לא מגיבה - זה פחות מחמיא בעיני, כי כנראה אין לי מה לומר..
הניסוח היה בשיא החברות וההומור, ווידאתי עם מירי שזה בסדר לה. :)
אבל כל הכבוד לכם על הרגישות!
ואין מישהי שאוהבת את הציורים של מירי יותר ממני, אני מעריצה ותיקה! :)

• הוסף לסימניות
הלוואי ומישהו היה נבהל קצת מלשון הרע כמו שמזדעזעים מאיור של אדם אוכל אדם....
אני אישית הייתי עושה את זה אפילו יותר ראליסטי, אדרבה- שיזעזע
והמסר בציור מאוד ברור הביצוע מעולה

• הוסף לסימניות
השאלה היא מה התוצאה שאנחנו רוצים להשיג,
על הסיגריות עשו את הקמפיינים הכי מחרידים ומזוויעים - והתברר שבצורה הזו לא משיגים כלום.
האנשים פשוט הסיטו את העיניים מהמודעה ככל שהיא היתה יותר מזעזעת,
ובקשו עוד חבילת סיגריות בבקשה...
לזעזע זה לא מספיק.
עייני ערך האשכול על צניעות, בו מנסים 'לזעזע' את בנות ישראל בכל מיני צורות,
תאמרי לי אם זה משכנע אותך..
בכל אופן הציור בגרסתו המשופצת ממש בדרך לשכנע לדעתי, למרות שיש מקום להקטין את הראש עוד יותר.

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושבת שבמקרה הזה כן צריך לזעזע, במיוחד שהציור שלה הוא כאילו קריקרורה צבעונית ונחמדה, במיוחד הגרסא הראשונה בה שני האנשים נראים סימפטיים ורגועים ורק ממבט שני אתה מגלה שזה-----לא!! בדיוק כמו במציאות- רק הודעה, רק לייק.. ועוברים הלאה, בלי לשים לב שבעצם זו זריקת עוד אבן על קבר של אדם חי!!
חזק ביותר. להפיץ הלאה ולחזק עוד...

• הוסף לסימניות
בעיני זו אחת המודעות הטובות ביותר בפניה למגזר החילוני! יש כאן מסר שלא נכנס מיד אלא לאחר התבוננות, ואז זה נכנס עמוק יותר.
לדעתי עדיפה המודעה שהראש בגדול (וגם בלי גוף), וכשהמבט שלו עצוב. זה לא נראה לי מבחיל עבור הציבור הכללי שרגיל בסרטי אימה נוטפי דם- אצלך אין בכלל דם, רק מבינים שהוא אוכל אותו.

וסליחה על הבורות, אבל מה הסיפור על האיש הזה שנהרג? איך לשה"ר הרגה אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה