כללי מי היה מאמין וקסברגר רוכש אלמנטים

• הוסף לסימניות
האם אני מדמיין או לא רואה טוב, תעזרו לי
פשוט מודעה היוצאת מתחת ידי בית היצירה טרקליני מלכות ווקסברגר עם אלמנטים קנוים ב 40 ש"ח מבית חסידיש פלוס - רמה פלוס (אולי יש להם חבילה אז יוצא להם יותר זול)

קסת ונוצה במודעה:
http://chasidishplus.co.il/מוצר/קסת-ונוצה-8/

עיטורים בצד ימין למטה:
http://chasidishplus.co.il/מוצר/עיטור-30/

קבצים מצורפים

• סופרי סת'ם.jpg
    KB 97.5 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
זה לא חייב להיות שווקסברגר עיצב את המודעה יכול להיות שזה גרפיקאי/ת שעשה להם את העבודה שלא עובד/ת אצלם.
אני למשל היה לי כמה וכמה עבודות שלהם שההיתי צריך לשים שם את הלוגו שלהם אפילו שאני לא עובד שם.
זה בגלל שהעבודה הגיע דרכם אז שמים את הלוגו.

• הוסף לסימניות
אין מצב למה שכתבת, וקסברגר לא מוציא אף מודעה בעולם ובפרט לעיתונים עם האלמנטים של מישהו אחר ובכלל מוזר מאוד את ריצפת השיש הידועה שלהם כן הביאו לגרפיקאי/ת ואת שאר האלמנטים לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה בנימין;2381755:
אין מצב למה שכתבת, וקסברגר לא מוציא אף מודעה בעולם ובפרט לעיתונים עם האלמנטים של מישהו אחר ובכלל מוזר מאוד את ריצפת השיש הידועה שלהם כן הביאו לגרפיקאי/ת ואת שאר האלמנטים לא?

אז אני אומר לך שכן אני עשיתי להם כבר כמה עבודות.

• הוסף לסימניות
ווקסברגר לא מעצב לעצמו את המודעות יש לו משרד חיצוני שהוא עובד איתו ומטעמים פוליטיים אין קרדיט.

• הוסף לסימניות
זהו זה יכול להיות שאתה צודק, אבל השאלה אם הציבור קונה את התאוריות האלה
אדם רגיל שקצת מבין בגרפיקה מסתכל במודעה ולא מבין מה הולך, חלק מהמודעה שזה ריצפת השיש זועק וקסברגר והשאר אלמנטים קנוים.
ברור שאם הוא היה כותב את הקרדיט בצד לא היו דיונים.

• הוסף לסימניות
עזוב אותך שיש לא שיש, 97 שקל כניסה!?!?!? למה הם מחלקים דולרים?!?!?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה