הייתם שם?המחירים שלו ברקיע השביעי והתוכניות די בנוניות. יותר מתאים למי שמחפש שקט.
לא הייתי בקראון פלאזה , אבל נפשתי איתו בעבר הרבה , במקומות רביםהייתם שם?
לא שאלתי על המחיר , אלא על הרמה..
שקט ו?
אז אני שואלת ספציפית על קראון פלאזה, במקומות האחרים שעשו עד כה אני יודעת ומכירה שמאד ברמה.לא הייתי בקראון פלאזה , אבל נפשתי איתו בעבר הרבה , במקומות רבים
התוכניות?אז אני שואלת ספציפית על קראון פלאזה, במקומות האחרים שעשו עד כה אני יודעת ומכירה שמאד ברמה.
לא אמרתי התכניות.. הנופש בכלליהתוכניות?
אני לא יודעת מאיפה הבאתם את הנתוניםהמחירים שלו ברקיע השביעי והתוכניות די בנוניות. יותר מתאים למי שמחפש שקט.
איך המלון עצמו, קראון פלאזה?תכניות הם בדרך כלל מדיי שנה אותן תכניות +-:
תכניות ערב, יום אחד קוסם, יום אחד פעלולן, יום אחד קליקרים, ויום אחד סיור עששיות בראש הנקרה.
לגבי תכניות בוקר, יש הסעות לשייט וכדומה.
רמת התכניות סבירה ומספקת למרבית הקהל אבל לא מיוחדת או יוצאת דופן.
האוכל מצוין.
כפי שצויין כבר רמת המחירים לא נמוכה וכנראה בגלל הסינון של הציבור , הקהל שנופש איתו לא בא מהפריפריה החברתית וזה יתרון שממצב אותו בפלח נדיר במפת הנופשים למגזר החרדי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים