כללי מי זוכר מי יודע

• הוסף לסימניות
איך מייצאים קובץ אינדיזיין עם תמונות צבעוניות, כך שכל התמונות יופיעו באפורים.
תודה:):):)

• הוסף לסימניות
מאינדזיין אי אפשר לייצא קובץ בגוני אפור.
אפשר להמיר באקרובט את הPDF הצבעוני, לגוני אפור,
אם כי לפעמים השחור יוצא 90-95 אחוזי צבע.
המהדרין ימירו בפיטסטופ.

אפשר להדפיס PDF בגוני אפור.
מצורף כאן 2 פלאג אינים שאף פעם לא השתמשמתי בהם, אם זה עובד טוב, אשמח להתעדכן.

נ.ב. מומלץ בחום להמיר בפוטושופ תוך כי בקרה על נפילות צבע וכו'.

קבצים מצורפים

• הפיכת צבע לשחור לבןColor2Gray[1].1.0.8.zip
    1.7 MB · צפיות: 14
  • CS4הפיכת צבע לשחור לבןColor2Gray[1].1.0.8.zip
    KB 543.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כמו שכתב שלמה שמומלץ לשנות בפוטושופ.
והוא כתב בין השורות, אם כי לא ברור מספיק (לדעתי. שלמה אל תכעס),
שאפשר ע"י הדפסה לPDF, ואז ב: OUTPUT: COLOR-COMPOSITE GRAY

• הוסף לסימניות
אני כועס? שמח שאתה מסביר אותי :)

אני קצת נרתע להדפיס PDF.
מעדיף תמיד לייצא PDF.

נ.ב. אם אני לא טועה, ברירת המחדל של הדפסת PDF הוא על פחות מ300DPI, לעומת ייצוא PDF באיכות גבוהה או הדפסה.
כדאי לשים לב לכך ולסדר בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה