גם אני חשבתי שזה בגלל המספר הדו ספרתי, א"כ למה באות י"ב זה כבר מסתדר חזרה?הרווח נשאר אותה כמות רווח שאתה כותב שתי אותיות כמו י"א אז הרווח זז שמאלה וממילא המילה זזה שמאלה
זה קורה גם בספרה 10 (שבשונה מי' היא כבר עם שתי ספרות)
אין לי פתרון לזה ואשמח לשמוע גם פתרון
הרווח שיש באות יא. זה בגלל ה'טאב' (אם לוחצים ctrl+shift+8 רואים את ה'טאב' המסתתר).גם אני חשבתי שזה בגלל המספר הדו ספרתי, א"כ למה באות י"ב זה כבר מסתדר חזרה?
איך?לעשות בהתאמת כניסות רשימה רווח ולא טאב.
להשחיר את אחד המספרים / אותיות > לחצן ימני > התאמת כניסות רשימה.איך?
והאם ניתן 'להחיל' את ההוראה רק על המספרים הבעייתים, או שאוטומטית זה משפיע על כל המספור?להשחיר את אחד המספרים / אותיות > לחצן ימני > התאמת כניסות רשימה.
אבל עדיף ככה.אוטומטית זה משפיע על כל המספור
הפתרון שכתבתי לעיל לא עוזר?הבעיה אצלי נראית כך (בכל הספרות מעל 10 כולל)
הווינדוס באנגלית (קיבלתי במתנה ככה)
אם מישהו יכול לעזור תודה
צפה בקובץ המצורף 1419111
מה שאני אמרתי לא טוב?הבעיה אצלי נראית כך (בכל הספרות מעל 10 כולל)
הווינדוס באנגלית (קיבלתי במתנה ככה)
אם מישהו יכול לעזור תודה
אני לא יודע לעשות את זה בווינדוס באנגליתמה שאני אמרתי לא טוב?
עשיתי את מה שכתבת בווינדוס בעברית וזה עזר! תודההפתרון שכתבתי לעיל לא עוזר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים