מי חכם וידע - למה המרווחים משתנים?

• הוסף לסימניות
מה הסיבה שהרווחים משתנים לעיתים במספור אוטומטי בין המספור לטקסט?
במה זה תלוי? ומה ניתן לשנות כדי שהרווחים יישארו אחידים והטקסט תמיד יתחיל באותה נקודה?
מצו"ב דוגמא:
1688943538170.png

• הוסף לסימניות
הרווח נשאר אותה כמות רווח שאתה כותב שתי אותיות כמו י"א אז הרווח זז שמאלה וממילא המילה זזה שמאלה
זה קורה גם בספרה 10 (שבשונה מי' היא כבר עם שתי ספרות)
אין לי פתרון לזה ואשמח לשמוע גם פתרון

• הוסף לסימניות
הרווח נשאר אותה כמות רווח שאתה כותב שתי אותיות כמו י"א אז הרווח זז שמאלה וממילא המילה זזה שמאלה
זה קורה גם בספרה 10 (שבשונה מי' היא כבר עם שתי ספרות)
אין לי פתרון לזה ואשמח לשמוע גם פתרון
גם אני חשבתי שזה בגלל המספר הדו ספרתי, א"כ למה באות י"ב זה כבר מסתדר חזרה?

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי שזה בגלל המספר הדו ספרתי, א"כ למה באות י"ב זה כבר מסתדר חזרה?
הרווח שיש באות יא. זה בגלל ה'טאב' (אם לוחצים ctrl+shift+8 רואים את ה'טאב' המסתתר).
צריך להדגיש את כל הטקסט (עם המספור או האותיות), לעמוד עם החץ של העכבר בסרגל למעלה ולהזיז את החץ התחתון בסרגל עד שכל השורות מתיישרות.
(מקווה שהובנתי...)
לגבי האות יב, האות יב יותר צרה מהאות יא... ולכן הרווח לא גדל, כשתגיעו לאות טז תראו שהרווח גדל משמעותית

• הוסף לסימניות
לעשות בהתאמת כניסות רשימה רווח ולא טאב.

• הוסף לסימניות
להשחיר את אחד המספרים / אותיות > לחצן ימני > התאמת כניסות רשימה.
והאם ניתן 'להחיל' את ההוראה רק על המספרים הבעייתים, או שאוטומטית זה משפיע על כל המספור?

• הוסף לסימניות
אם מישהו מעונין בפתרון הבעיה -
יעצו לי להגדיל מראש את הכניסה אחרי המספר ואז לא נוצר מצב של צפיפות והכל על מקומו בא בשלום.

• הוסף לסימניות
הבעיה אצלי נראית כך (בכל הספרות מעל 10 כולל)
הווינדוס באנגלית (קיבלתי במתנה ככה)
אם מישהו יכול לעזור תודה
IMG_3684.JPG

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא בטאבים כתוב לדוג' תמשיך עד נקודה 5 אחרת עד נקודה 10 וכו'
אם לחצנו טאב במקום 4.9 זה יגיע עד 5 (במקרה של י"ב) אבל במקרה של י"א שהוא כבר מגיע ל-5
הטאב הבא זה כבר נקודה 10
ממילא אפשר להגדיר את הטאב במקום בנקודה 5 שיהיה בנקודה 6 לדוג'
ממילא כל המספרים יתיישרו לנקודה 6 כולל הי"א וי"ב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה