מי יודע? זכויות מול קבלן

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אודה מאד למי שיודע האם זכותי לדרוש מהקבלן את תכניות האינסטלציה של הצנרות בתוך הקירות.

• הוסף לסימניות
יש לנו גיס מפקח בנייה [מצד הדיירים]
בערב אני אברר לך מה החוק.

• הוסף לסימניות
תגובתו המלומדת:
הקבלן צריך לספק לך את נקודות האינסטלציה כפי שמופיע במפרט שצמוד לחוזה רכישת הדירה,
שזה אומר שצריך להיות כתוב בחוזה כמה נקודות מים וניקוז יש בדירה ומיקומם,
את פריסת הצנרת בתוך הקירות הוא לא חייב לספק לך.

יש דרך לעקוף את הסירוב של הקבלן, פונים לעירייה ומבקשים לקבל את העתק התכניות המקוריות של הדירה, כי במסגרת היתר הבנייה הקבלן מגיש לעירייה את כל התוכניות לרבות תכנית האינסטלציה.

• הוסף לסימניות
תודה-רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;2463595:
תגובתו המלומדת:
הקבלן צריך לספק לך את נקודות האינסטלציה כפי שמופיע במפרט שצמוד לחוזה רכישת הדירה,
שזה אומר שצריך להיות כתוב בחוזה כמה נקודות מים וניקוז יש בדירה ומיקומם,
את פריסת הצנרת בתוך הקירות הוא לא חייב לספק לך.

יש דרך לעקוף את הסירוב של הקבלן, פונים לעירייה ומבקשים לקבל את העתק התכניות המקוריות של הדירה, כי במסגרת היתר הבנייה הקבלן מגיש לעירייה את כל התוכניות לרבות תכנית האינסטלציה.

מניסיון שלי הקבלנים בבני ברק עושים תוכנית אינסטלציה רק בשביל האישורים. אבל במציאות האינסטלוטור עושה מה שנראה לו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מפקח בניה;2468995:
מניסיון שלי הקבלנים בבני ברק עושים תוכנית אינסטלציה רק בשביל האישורים. אבל במציאות האינסטלוטור עושה מה שנראה לו.

יש חיים מחוץ לבני ברק...

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין קבלן - פרויקט בניה
לבין קבלן ששיפץ דירה או הרחבת דירה קיימת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתיש;2469164:
יש הבדל בין קבלן - פרויקט בניה
לבין קבלן ששיפץ דירה או הרחבת דירה קיימת.

רק בקבלן שבונה בנין חדש יש תוכנית אינסטלציה. הרחבות ושיפוצים האינסלטור עובד למי ראות עיניו. מומלץ תמיד לצלם את כל הקירות לפני הטיח וכך תמיד נידע איפה עובר קו חשמל ומים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מפקח בניה;2469177:
רק בקבלן שבונה בנין חדש יש תוכנית אינסטלציה. הרחבות ושיפוצים האינסלטור עובד למי ראות עיניו. מומלץ תמיד לצלם את כל הקירות לפני הטיח וכך תמיד נידע איפה עובר קו חשמל ומים וכו'

נכןו,
חשבתי שאני המשוגעת היחידה שמגיעה לאתר בניה ומצלמת קירות ערומים עם צינורות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה