מי יודע לספור?

• הוסף לסימניות
יאללה חידון- מי יוכל לומר מה ה time signature של הקטע הזה? שמתי קישור לדרייב כי אני לא מצליח להעלות כלום בדרך אחרת..
הקלטתי אותו לפני בערך 3 שנים, יש 3 חלקים- ריף מרכזי, קלין וסולו אחד באמצע.
מי שיענה תשובה נכונה בדרך מתחכמת או רמז יקבל בל"נ לא סתם "תודה" אלא "שכוייח"!
קישור לדרייב

• הוסף לסימניות
6/8
זה משולש אבל לא 3/4 כי יש הדגשה חזקה בתחילת שלש הראשונות וחלשה בתחילת שלש השניות וחוזר חלילה. אז 6/8.

ואגב, יופי של נגינה!

• הוסף לסימניות
תשובה לא נכונה

• הוסף לסימניות
נראה נראה נראה
מי סופר יפה

• הוסף לסימניות
הסרטון חסום בנטפרי.

• הוסף לסימניות
יווו נטפרי האלה! לפחות הם אישרו אותי ביוטיוב אז הנה הקישור-

• הוסף לסימניות
אבל תמיר- כתוב בצורת רמז שישאר קצת אתגר לחברים פה :)

• הוסף לסימניות
חזק ביותר! שלחתי לך את התשובה בפרטי כדי לא להרוס לחברה פה :)

עכשיו אני יכול לצפות בסרטון מההתחלה ולהתרכז בליהנות במקום בלספור.

• הוסף לסימניות
נראה 3/4
אבל בקטעים מסוימים נוספת פעימה, כך שזה נשמע ככה -
1,2,3
1,2,3
1,2,3
1,2,3
1,2,3
1,2,3
1,2,3
1,2,3,4

צדקתי?
יפה מאוד, אגב!

• הוסף לסימניות
בעצם זה יותר 6/8,
ובכל הקטעים עם ההסרטה הצבעונית יותר - נוספת פעימה כמו שכתבתי.
נכון?

• הוסף לסימניות
אלסיססססס נכון אבל כתוב בצורה מקצועית- מהו המשקל?
תמיר אתה צודק!!! קיבלת שכוייח

• הוסף לסימניות
שאני אגלה.. חס ושולם. אם יעבור זמן ואף אחד לא יקום ויגאל את ישראל אקום אני בעיתה ואחישנה

• הוסף לסימניות
טוב, נחכה למישהו שיציל את המצב:)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה