כללי מי יודע מה המקור של התינוקת הזו???

• הוסף לסימניות
זו תמונה שהלקוחה הורידה מאיפה שהוא ושלחה לי
מישהו יודע מאיפה המקור?
אני צריכה את זה בענק.
או לחלופין -אם מישהו נתקל בתמונה דומה באיכות טובה (גם בתשלום)
תודה
צפה בקובץ המצורף 202574

קבצים מצורפים

• slideshow_69.jpg
    KB 41.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תנסי לכתוב בגוגל תינוקות מקווה שתימצאי

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לחפש בגוגל חיפוש של תמונות ע"פ תמונה שיש לך

• הוסף לסימניות
אני חסום. אבל מה שעושים זה שזורקים את התמונה לתוך גוגל. והוא כבר יגלה את המקור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;1326886:
יש אפשרות לחפש בגוגל חיפוש של תמונות ע"פ תמונה שיש לך
אין לי אפשרות לעשות חיפוש תמונות בגוגל,
כנראה בגלל אתרוג.

יש לכם אפשרות?
תודה.
(ולגבי מי שאמרה שאחפש דרך "תינוקות", עייפתי, יש כל כך הרבה תמונות. אבל כזה לא מצאתי..)

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי למצוא לך משהו יותר איכותי.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחפש את מקור התמונה בגוגל
אני ברימון והוא חוסם לי

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכל המסייעים!
התמונה אכן היתה משאטר-סטוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה