מי יודע מי יודע באיזה בית דפוס מדפיסים על גבי דיקטים

• הוסף לסימניות
  • עד היום ציירתי ישירות על גבי הדיקטים, והכוונה לדיקטים בגודל 2.40 מטר* 1.20 ויותר ( בצבעי אקרילי) ונשבר לי , עברתי למחשב ואני רוצה להדפיס עבודות על גודל גדול ועל חומר איכותי שיחזיק לשנים , הייתי במפעלים שמדפיסים על קנווסים ובכל זאת הייתי רוצה להדפיס על עץ כדי שאוכל אחר כך לנסר עם ג'קסון לפי הצורה ולפי רצוני כל היודע דבר ויכול לעזור לי תבוא עליו הברכה.

• הוסף לסימניות
איפה אתן ציירות קיר, גרפיקאיות , אף אחת לא היתה צריכה פעם להדפיס ישירות על חומר עמיד? מי שיודע על בית דפוס שמדפיס דפוס משי על עץ שיגיב בבקשה

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם בירושלים איך מציירים את ציורי הקיר הענקיים
והם פשוט עובדים בשיטה כזאת:
עושים סקיצה על המחשב, ואז מדפיסים את זה על יריעות ענק
אותן מדביקים אל הקיר, ועליהן מציירים

לכן אני מציע לנסות הדפסה על יוטה או משהו כזה, או אולי להדפיס על מספר קאפות וכדומה, להדביק ולצייר

• הוסף לסימניות
קאפה מתקמט ונשבר,יש לו בלאי מהיר,מה שאין כן בדיקטים.

לא הבנתי את הקטע של היריעות,אם הדפיסו עליהם,למה הצורך לצבוע עליהם???

אני נזקקתי לאיש מקצוע ,נגר וכד' שעובד עם ג'קסון,התקשתי למצוא,ולכן ביצעתי חיתוך בליזר.
יש לך פרטים?

• הוסף לסימניות
יש את פיקצ'ר פרפקט פה בפורום שמדפיסים על עץ, משהו עמיד מאין כמוהו. אבל יקר בהתאם...
יש את השמשונית שהיא לא מי יודע מה יפה אבל עמידה מאד,
הקאפה שהשם ישמור ממנה,
אפשר להדפיס על קנווס - הדפסתי ציור קיר לסמינר אורך 6 מטר שהראיתי פה פעם,
יצא יפהפה!!! וזה גם נראה אוטנטי מאד.
אפשר להוסיף אח"כ נגיעות צבע וזה עוד יותר נראה ידני.
זה בהחלט מחזיק לשנים, מתוח על מסגרת עץ, אלא אם כן מישהו חותך שם עם סכין.

• הוסף לסימניות
יש מקומות שמדפיסים על פרספקס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;922700:
קאפה מתקמט ונשבר,יש לו בלאי מהיר,מה שאין כן בדיקטים.

לא הבנתי את הקטע של היריעות,אם הדפיסו עליהם,למה הצורך לצבוע עליהם???

אני נזקקתי לאיש מקצוע ,נגר וכד' שעובד עם ג'קסון,התקשתי למצוא,ולכן ביצעתי חיתוך בליזר.
יש לך פרטים?
את צודקת לגבי הקאפה
ולגבי היריעות - הודפסה עליהן רק סקיצה בעיפרון
כל הציור נעשה באופן ידני

• הוסף לסימניות
להדפסה על עץ (לא דיקט) יש גודל מוגבל. אני מתכוונת להדפסת סובלימציה וזה יקר מאד. צריך לחפש מי מתעסק עם זה, אבל לפני זה תבדקי באינטרנט מה הגודל המקסימלי להדפסת סובלימציה.
יש אפשרות לחפש מישהו שיעשה לך על בד טוב (לא סטן אלא כותנה או משהו איכותי ) וזה קצת פחות מגביל בגודל.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הדפסה באמצעות סובלימציה מוגבל לגודל של 40-50 ס"מ
אצלינו בפיקצר פרפקט אפשר להצמיד כל הדפסה לעץ בתוספת הגנה מעל גבי ההדפסה.
שכבת ההגנה היא מפוליאסטר 75 מיקרון, זה עמיד, נגד מים, טביעות אצבע, דהיה, אבל לא נגד מכות מחפצים חדים וכדו'.
הציוד שלנו מוגבל לגודל של 120*160 לחתיכה. אפשר לחבר כמה חלקים ביחד.
עובי הדיקט ניתן לבחירה 4-20 מילימטר.
המחיר למסגור והגנה ללא הדפסה אינו גבוה.

• הוסף לסימניות
ובתור מי שיש לה בבית תמונה ענקית מפיקצ'ר פרפקט,
אני יכולה לומר לך שיותר יפה מזה - אין (ברצינות)
וזה גם עמיד - נראה כמו חדש!!! כל מי שרואה מתלהב מאד, התמונה גם חדה וחיה במיוחד.
בקיצור ממליצה (:
והאמת שאני לא זוכרת את הפרשי המחירים למול הקנווס, אבל בבירור קצר אפשר לעמוד על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;922737:
את צודקת לגבי הקאפה
ולגבי היריעות - הודפסה עליהן רק סקיצה בעיפרון
כל הציור נעשה באופן ידני

את מתכוונת שהצביעה נעשת ידנית?

וכניראה לא הסקיצה(כי א"א למחוק )אלא הקינטור .

• הוסף לסימניות
אני ציירת קירות ומציירת באיירבראש ישירות על קירות חיצונים, והציורי קיר בחוצות הם ציורי קיר חוץ מהציורים בשוק מחנה יהודה וברח' יפו שזה מתנה מהצרפתים עקב האינתיפדה שהיתה והם ציירו באיירבראש על יריעות בד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;922931:
את מתכוונת שהצביעה נעשת ידנית?

וכניראה לא הסקיצה(כי א"א למחוק )אלא הקינטור .
אני ראיתי שהם התייחסו לסקיצה כסקיצה בלבד, וביצעו את הציור על גביו בצבעים אטומים, כך שלא היה זכר לסקיצה בתוצאה הסופית

נכתב ע"י רחלי חרד;936141:
אני ציירת קירות ומציירת באיירבראש ישירות על קירות חיצונים, והציורי קיר בחוצות הם ציורי קיר חוץ מהציורים בשוק מחנה יהודה וברח' יפו שזה מתנה מהצרפתים עקב האינתיפדה שהיתה והם ציירו באיירבראש על יריעות בד..
הציור ליד הדוידקה (בי"ס כי"ח) צוייר באמצעות מברשות ומכחולים בצבע שמן / אקריליק
איירבראש? כנראה במקומות אחרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה