מי יודע נוקיה 208

• הוסף לסימניות
האם הנוקיה 208 הלא כשר -תומך כשר?

• הוסף לסימניות
כן לי יש נוקיה 208 לא כשר עם סים כשר

(הייתי צריך לפרוץ את הסים ואם אני יוציא אותו זה ינעל לי בחזרה - קצת מסובך אבל אולי יש מקומות שאפשר לפרוץ בלי זה)

• הוסף לסימניות
רק חברות בודדות וכן אם תוציאו את הסים תצתרכו לפרוץ עוד פעם (אם עדיין יהיה אז פריצה קרה כבר כמה פעמים שהיה פריצה והתבטל)
חוץ מאורנג' ששם יש פריצה לתמיד

• הוסף לסימניות
סליחה על בורותי הרבה..
מהי פריצת סים?
האם הסים נשאר כשר?
האם ניתן לבצע זאת בכל מקום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י henny;1377039:
סליחה על בורותי הרבה..
מהי פריצת סים?
האם הסים נשאר כשר?
האם ניתן לבצע זאת בכל מקום?

פריצת סים הכוונה שיוכל להכנס למכשיר לא כשר
אל דאגה הסים נשאר כשר לחלוטין

וניתן לעשות את זה ברוב חנויות התקשורת ברחבי הארץ בעלות 50-100 שח

• הוסף לסימניות
משהו נוסף,
אם חשוב לך יומן שיחות אז אין במכשיר הזה

• הוסף לסימניות
נוקיה 208 תאונת עבודה

להתרחק מהמכשיר הזה הוא מאוד בעייתי ואין בו כמעט כלום.
גם אני נפלתי בפח לצערי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מנחם;1378847:
להתרחק מהמכשיר הזה הוא מאוד בעייתי ואין בו כמעט כלום.
גם אני נפלתי בפח לצערי.

למה?
אני מאוד נהנית ממנו!
(למעט הענין של היומן שיחות, אבל את זה אין בהרבה מכשירים כשרים)

• הוסף לסימניות
בסופר פון ברחוב ישעיהו בי-ם מסדרים את הסים הכשר ללא תוספת תשלום (למי שקונה אצלם את המכשיר).

בנוקיה 208 יש יומן שיחות.

• הוסף לסימניות
ראשית, למה אתם אומרים שאין יומן שיחות??? ברור שיש. ואין מכשיר בעולם שאין בו יומן שיחות!

שנית, יש בו אכן שני בעיות מרכזיות. 1-עניין הבלוטוס. עם בעיה זו אפשר להתמודד.. פשוט לא להדליק אותו.. [לא רלוונטי למי שכן מעוניין מידי פעם בשימוש בבלוטוס]. 2-השמע והספיקר שלו בשיחות מעולים ממש, אבל הצלצול בשיחה נכנסת, גרוע! פשוט לא שומעים שמישהו מתקשר.

חוץ מזה, הוא מכשיר מצויין, יפה ובנוי מאוד טוב.
לא רואה בו כל בעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1379204:
בסופר פון ברחוב ישעיהו בי-ם מסדרים את הסים הכשר ללא תוספת תשלום (למי שקונה אצלם את המכשיר).

בנוקיה 208 יש יומן שיחות.

מה המחיר אצלהם על המכשיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1379359:
ראשית, למה אתם אומרים שאין יומן שיחות??? ברור שיש. ואין מכשיר בעולם שאין בו יומן שיחות!

שנית, יש בו אכן שני בעיות מרכזיות. 1-עניין הבלוטוס. עם בעיה זו אפשר להתמודד.. פשוט לא להדליק אותו.. [לא רלוונטי למי שכן מעוניין מידי פעם בשימוש בבלוטוס]. 2-השמע והספיקר שלו בשיחות מעולים ממש, אבל הצלצול בשיחה נכנסת, גרוע! פשוט לא שומעים שמישהו מתקשר.

חוץ מזה, הוא מכשיר מצויין, יפה ובנוי מאוד טוב.
לא רואה בו כל בעיה.

ב"ה

יש עוד בעיה שאין לו מבחר של אוזניות לשימוש לרוב האוזניות הנמכרות היום בשוק הוא עושה בעיות ובפרט באוזניות עם מיקרופון הוא יכול לזהות אותו יומיים ואח"כ להפסיק לזהות אותו כן היה לי בכמה סוגים שקניתי עד ששאלתי בחנות מסויימת שאמר לי שזה ידוע שלנוקיה צריך לקנות רק אוזניות נוקיה מקורי
וכאלו עם אזניות קטנות (סיליקון) ועם מיקרופון אנחנו מחפשים כבר הרבה זמן ועוד לא מצאנו
כך שיוצא שכמעט אין אפשרות לנוחיות הזאת, היות ובלוטוס אין (כמעט) אפשרות, וכן אוזניות נוחות גם לא
אז מה עושים ?

• הוסף לסימניות
איפה פורצים בעלות נמוכה?
לי אמרו ב150
אשמח מאוד לשמוע

• הוסף לסימניות

כוונתי שאם יש לי 2 שיחות שלא נענו מאותו אחד, מוצג לי רק השעה של השיחה האחרונה
ועל זה הדרך בשחות יוצאות ונכנסות-רק השעה האחרונה מופיעה.

לעניין הצלצול-אצלי זה מצוין אפילו לעיתים יותר מדי חזק...
הספיקר מעולה, איכות שמע טובה

בעיני מכשיר מומלץ.

• הוסף לסימניות
למי שמעוניין-
למכירה פלאפון נוקיה 208 לא כשר חדש! האריזה עדיין לא פתוחה.
בעלות של 320 ש"ח
מחברת אורנג'. עדיין באחריות.
פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
השמע והספיקר שלו בשיחות מעולים ממש, אבל הצלצול בשיחה נכנסת, גרוע! פשוט לא שומעים שמישהו מתקשר.

נכתב ע"י תמר;1379572:
לעניין הצלצול-אצלי זה מצוין אפילו לעיתים יותר מדי חזק...
הספיקר מעולה, איכות שמע טובה

בעיני מכשיר מומלץ.

היבואן יורוקום?

• הוסף לסימניות
כן.
נרכש בקליין ערוצים בבני ברק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה