מידע שימושי מי יודע על השכרת טאבלט וטלפון נייד לחו"ל?

• פותח הנושא ו8
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יכול ליהיות שאני יודעת על מישו ,מעניין אותך עדיין?

• הוסף לסימניות
הטלפונים האלה עשויים להיות מאד מסורבלים.
למה לא תקני חבילת שיחות / סים / סים בחו"ל?

• הוסף לסימניות
הכי פשוט לקנות סים של גולן ולעשות חבילה לחו"ל. החבילה בעלות של בערך 2 ש"ח ליום וסים בעלות של 80 ש"ח. מברור שערכנו זה יצא הכי משתלם.

• הוסף לסימניות
איפה משכירים טאבלט + סים לחול לשבוע?

• הוסף לסימניות
מקפיץ
מישהו יודע איפה יש להשיג טאבלט בבני ברק לשבוע ?
עדיף עם סינון הדרן

• הוסף לסימניות
יש לי פלאפון מוגן להשכרה 0583242354
יש אפשרות לבחירת אפליקציות מסוימות
ויש אפשרות גם לסים לחול

• הוסף לסימניות
יש לי עדיין
אין דפדפן
אבל יש אפשרות לבחור אפליקציות
ואני מתקין אותם

• הוסף לסימניות
מה עם זה? אפשרי להתקין?
(אתר ואפליקצי' של כל הכתובות המסלולים והטלפונים של קברי צדיקים באירופה)
ועוד שאלה זה סמארטפון או טאבלט?

והאם מתאים הסים לגלישה גם באירופה?

• הוסף לסימניות
האפליקציה הזאת כבר מותקנת וזה פלאפון. והסים עובד גם באירופה

• הוסף לסימניות
מה המחיר לשבוע ואיזורך בארץ??

אגב, אפשר גם לבצע שיחות מהסים או רק גלישה?

• הוסף לסימניות
אזור ירושלים
לעוד פרטים אפשר להתקשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה