מי יודע על מטפלת בבני ברק

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באזור רבי עקיבא-גן ורשא-סוקולוב

דחוף מאוד!

• הוסף לסימניות
ברח' בעלזא יש מטפלת בשם... שמעתי שהיא מדהימה מדהימה. לוקחת מחיר של מטפלת ועובדת לפי סטנדרטים של משפחתון. היה לה משפחתון והיא הפסיקה. אישה מדהימה ומסורה באופן לא רגיל!
אין לי מושג אם יש אצלה מקום. תוכלי לפנות אליה טלפונית.
יותר פרטים - אפשר באישי.

• הוסף לסימניות
אולי יש לכם עוד מישהי?
(אין לה מקום כרגע)

(אני מחפשת מישהי שלא עובדת לפי החופשים של העירייה)

• הוסף לסימניות
בבן זכאי - סמטת יבנה, מן הסתם רחוק לך?
שם אני מכירה.

• הוסף לסימניות
תודה. אבל זה רחוק.

סתם ככה, איך יודעים על מטפלות, זה הרי לא כתוב בדפי זהב...

• הוסף לסימניות
מבררים אצל השכנות...

• הוסף לסימניות
ברח' מהרש"ל.
מסורה מאד.
אנה עובדת לפי חופשות העיריה.

פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
יש לי ברח' הגר"א וברח' סוקולוב פינת שטרסר
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
יש מטפלת מאד מומלצת ברחוב שד''ל
המשפחה שלה צדוק

• הוסף לסימניות
מי שהיא מכירה מטפלת בשם שמענוב בבני ברק ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה