כללי מי יודע/ת אינד' מעולה?? בבקשה הקדישו לי מזמנכם. תודה!!!

• הוסף לסימניות
1- איך סוגרים PDF הכי נמוך ואיכותי באינד'
יש לי קובץ גדול ומלא עמודים.

2- יש אפשרות לחסום את התמונות שנמצאות בקובץ שלא ישתמשו בהם בדרך כלשהיא
(לא לשים חתימה על התמונה....ולא להוריד מהאיכות......)
פשוט שהקובץ לא יוכל להיפתח גם באופן שבור. כי יהיה ניתן לקחת את התמונות......

3- קישור למייל- מה הדרך המומלצת??
כשלוחצים על הקישור זה רק מראה את כתובת המייל אך לא פותח לי תיבת מייל. מה ניתן לעשות??

4- יש אפשרות ליצירת דפדוף מענין בקובץ PDF ולא SWF ???

תודה רבה לכל המגיבים והמסייעים!!
זה בבחינת חסד של אמת......:);)

• הוסף לסימניות
באפשרויות הסגירה לpdf יש אפשרות smallest... תבחרי באפשרות הזו ואז זה נסגר ממש במשקל קטן אבל כן על חשבון האייכות ואם את לא רוצה להוריד מהאייכות אז תסגרי press quality
וסתם ככה קבצי אינדיזיין שנסגרו לפידיאף ואחר כך פותחים אותם הם נהיים שטוחים והתמונות חלק מהדף ולא בנפרד אם זה עוזר לך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
4- יש אפשרות ליצירת דפדוף מענין בקובץ PDF ולא SWF ???

תודה רבה לכל המגיבים והמסייעים!!
זה בבחינת חסד של אמת......:);)[/QUOTE]

יש אפשרות של אינטרקטיב- שזה קישורים בתוך ה- pdf -(כמין לחצנים שעובר יפה)

• הוסף לסימניות
‏‎1‎‏. משקל נמוך - איכות נמוכה.
הכי נמוך ואיכותי להדפסה זה ‏presse quality‏ כנ"ל.
‏2. חסימת תמונות - פשוט לנעול את הפידיאף עם סיסמא. לא בדקתי אבל זה נראה לי עוזר.
3. קישור למייל. היה ע"ז אשכול כאן לא מזמן.
‏4. בפידיאף אינטראקטיב יש פונקציה של הנפשות דפדוף כמו מצגת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה