מי יכולה לעזור? פאנית דחוף!!

• פותח הנושא nlk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אחותי מתחתנת ביום ראשון הקרוב, ואין לי עדין איפה לסדר את הפאה, (!!!!!!!):eek:
מישהי כאן יכולה להמליץ לי על פאנית אלופה בבני ברק???
זה דחוף מאוד!!!
תודה מראש לכל העונים

• הוסף לסימניות
דבורה יגודיוב
03-5708550
מדהימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתרי;1343967:
גילה נוסבוים
052-7616820
מעולה!!!

זה היום החופשי שלה :(
ואני לא מבניברק....
יש עוד ????

• הוסף לסימניות
רבקי אלפא- 0526250777
ריקי ליקר-0528692079
אסתי סלומון- 0548466022

• הוסף לסימניות
רבקה ישראלוביץ מקריית הרצוג
אלופה אלופה אלופה,
אין לי טל' אולי למישהי מהפורום יש...

• הוסף לסימניות
אחת הטובות שאני מכירה (ועברתי הרבה פאניות...)
רבקי דרוק
0525589299
ותגידי לה שהגעת דרך חיה... (אני ממליצה עליה מלא..)

• הוסף לסימניות
אסתי ברגשטיין בבן נריה- ידי זהב

• הוסף לסימניות
מלכי ברוכשטט 0527141728
אני לא יודעת אם היא עובדת בחופש.

• הוסף לסימניות
תמי לוינזון -- פאות איכות
אני חושבת שהיא עובדת גם ב"ב
052-7623317

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה