מי יכול להושיע את התינוק (ואותי)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;631997:
הרופא שלי ממליץ על אוטידין- כן הטיפות לאזניים!
וזה בהחלט עוזר לאחר שפשוף כמה שניות על המקום.
אמא- שסבלה בעצמה מכאבי שיניים אמרה שזה פשוט מרדים את המקום.
(לא לוקחת אחריות, אבל אני השתמשתי וכן עזר, אם תרצו אולי תתיעצו עם רופא הילדים)

לאוטידין יש טעם נורא (מנסיון) לא נראה לי שתינוקים יסבלו את זה...
קחו בחשבון........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;631997:
הרופא שלי ממליץ על אוטידין- כן הטיפות לאזניים!
וזה בהחלט עוזר לאחר שפשוף כמה שניות על המקום.
אמא- שסבלה בעצמה מכאבי שיניים אמרה שזה פשוט מרדים את המקום.
(לא לוקחת אחריות, אבל אני השתמשתי וכן עזר, אם תרצו אולי תתיעצו עם רופא הילדים)
שה' ישמור,
בטעות נכנסה לי טיפה לפה פעם,
זה פשוט זוועה שקשה לצאת ממנה, הטעם.

• הוסף לסימניות
ולא הזכירו פה את הדנטין? :O
קצת קשה להשגה
ובפירוש לא לתינוקות מתחת לגיל חצי שנה
אבל זה הרבה יותר מרדים מטיג'ל
ומעולה גם למבוגרים עם כאבי שיניים

• הוסף לסימניות
אני נתתי את זה הרבה ולא ראיתי פרצופים מיוחדים..

נכתב ע"י עולם;632205:
לאוטידין יש טעם נורא (מנסיון) לא נראה לי שתינוקים יסבלו את זה...
קחו בחשבון........

בקשר לשפשוף החניכיים הרופא ילדים שלי שהוא עם נסיון עשיר מאד, עושה את זה לעיתים נדירות, הוא טען לי פעם שזה לא מומלץ, אני לא זוכרת מה הסביר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה