עזרה מי יכול להנמיך שולחן?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
הזמנו שולחן לסלון ובחנות משום מה ביקשנו גובה 82 ס"מ
כי מה שהיה בתצוגה בחנות היה נראה לנו יותר מידי נמוך........
תכלס היום זה הגיע ולצערנו הרב אנחנו רואים שזה מאוד גבוה ולא נח!
דחוף לי לדעת
מי יכול להנמיך שולחן ? להזמין נגר פרטי הביתה? יש למישהו המלצות על כזה נגר שיהיה מוכן לעשות כזו עבודה?
או אולי יש רעיון אחר?
בחנות המוכרת אמרה לנו שזה לא מידי גבוה ויש שעושים עד גובה של 85 ס"מ

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
דחוף לי לדעת
מי יכול להנמיך שולחן ? להזמין נגר פרטי הביתה? יש למישהו המלצות על כזה נגר שיהיה מוכן לעשות כזו עבודה?
או אולי יש רעיון אחר?
יש לזה רגליות??????????

• הוסף לסימניות
רגלי עץ או מתכת?
שולחן עץ מלא או מודרני?

• הוסף לסימניות
בכמה אתם רוצים להנמיך?
ייתכן ושווה לפרק ולקחת את לנגריה שתסדר לכם

לא כל נגר מתאים לזה
זה ענף בנגרות שמתעסקת בשולחנות וכיסאות

• הוסף לסימניות
תזכירו לי ביום ראשון אני אבדוק לכם
איזה נגריה מתעסק עם זה ספציפית

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
דחוף לי לדעת
או אולי יש רעיון אחר?
קניתם כבר כסאות? כי אם כן את יכולה לקנות דגם יותר גבוה
היה לנו סיפור דומה, ושמנו לב שהשתמשנו בכסאות המטבח, אחרי שניסנו עם כסאות סלוניים גבוהים יותר היה מצוין..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה