כללי מי יכול לעזור באינדיזיין

• פותח הנושא cs
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני מגדירה שמה שנמצא בדף המאסטר יהיה מונח מעל כל תכולת העמודים ולא מתחת לה?
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
לפתוח שכבה חדשה
לשים אותה עליונה
להעביר אליה את פריטי המאסטר שרוצים שיהיו למעלה
שאר העבודה תעשה בשכבה התחתונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;799044:
לפתוח שכבה חדשה
לשים אותה עליונה
להעביר אליה את פריטי המאסטר שרוצים שיהיו למעלה
שאר העבודה תעשה בשכבה התחתונה

אם לא קשה לכם, לפרט יותר, ניסיתי ולא ממש הלך... את השכבה החדשה אני פותחת במאסטרים נכון?
אני רוצה שכל תכולת המאסטר תהיה מעל.

• הוסף לסימניות
שכבה חדשה בחלון השכבות, ב-layers
בחירת הפריטים הרצויים במאסטר
העברת הקוביה הצבעונית לשכבה החדשה העליונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cs;799051:
אם לא קשה לכם, לפרט יותר, ניסיתי ולא ממש הלך... את השכבה החדשה אני פותחת במאסטרים נכון?
אני רוצה שכל תכולת המאסטר תהיה מעל.

אין הבדל בין שכבות המאסטר לשכבות עמודי המסמך- זה אותן שכבות.
וכמו שישראלה כתבה, לפתוח שכבה עליונה ולהכניס אליה את כל הפרטים הנמצאים במאסטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה