כללי מי יכול לעזור באמצע הלילה?

• הוסף לסימניות
וכמה זה שוקל הכל ביחד? כל הקובץ? מעל 10 מגה?
בפעם הבא תעשה לינקים ככה תוכל לשלוח התמונות בנפרד, והקובץ בנפרד.
לעכשיו נראה לי שכבר אפשר לאחל לך לילה טוב, כי אתה לא בקטע של לשלוח...

• הוסף לסימניות
אחרי כ"כ שעות מול המחשב..
למי שלא רגיל..
זה ק-ש-ה.
לישון יותר מפתה..

• הוסף לסימניות
אשריכם ישראל!

אני לא מאמין איזה רוח נדיבות יש פה, כל הכבוד למסייעים זה ממש מדהים.
ונתנו: אפשר לתת לך עוד כמה דברים כאלה לעשות?... סתם אני צוחק, אתה גדול.

• הוסף לסימניות
אל תדאג, אני רק עוזר לאלו שאני יודע שלא ינצלו אותי. (אתה רואה, לבסוף הוא השאיר אותי ער, והוא הלך לישון)
:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;74611:
אל תדאג, אני רק עוזר לאלו שאני יודע שלא ינצלו אותי. (אתה רואה, לבסוף הוא השאיר אותי ער, והוא הלך לישון)
:):):)

כן, הספקתי לשים לב לזה.
הוא עוד לא הלך לישון אני רואה שהוא מחובר.

• הוסף לסימניות
שמת לב לדבר לא נכון!
הלכתי לישון והשארתי את המחשב פתוח כולל את פרוג..
בכ"א לנצל אף פעם לא ניצלתי ואני מתנצל אם ונתנו, הרגשת כך.

• הוסף לסימניות
לא יאומן! זה נקרא רודף צדקה וחסד!

דרך אגב, דיסק, פעם הבאה תעשה טובה ותעשה את זה באינדיזיין. היא בנויה במיוחד לכאלו דברים. אני עשיתי כאלו דברים בעבר בקורל, והיום באינדיזיין, ואין מה להשוות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיסק;74630:
בכ"א לנצל אף פעם לא ניצלתי ואני מתנצל אם ונתנו, הרגשת כך.
ממש לא הרגשתי כך, וגם אם מאוד היית רוצה, לא היית יכול לתת לי כזו הרגשה...

• הוסף לסימניות
אולי לך יש את הסקריפט של המילת פתיח לאינדיזיין, או שזה ב'תג', או שעשית את זה ידני?

• הוסף לסימניות
לא. זה בתג.
ותודה על ההקפצה...

• הוסף לסימניות
אין בעד מה, פשוט תתרגל שמתווספים חברים חדשים לפורום פעם ביום יומיים, ונאחל להם ברוך הבא.

אנחנו הרי לא רוצים להשאר לבד.:)

• הוסף לסימניות
אביגדור, אל תדאג לי..
הכל תחת שליטה, והכל מתוכנן...
במקרה דנן, ב-4 לפנות בוקר התגייסנו כולנו לסייע, ופתאום מקפיצים לך אשכול, אתה רץ לראות מה קורא - ולא דובים ולא יער...
אבל בינינו, אם לא היתה הקפצה אני לא הייתי מביא את הקישור (אולי מישהו אחר:)).

וגם אל תדאג לברקה.
בבקשה:

• הוסף לסימניות
בערקה, אתה רואה? מחפשים בשבילך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה