מי יכול לעזור דחוף?

• הוסף לסימניות
למה הפרויקט לא נפתח לי?????????
זה ממש דחוף דחוף......

קבצים מצורפים

• .jpg
    KB 56.3 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
עניתי לך במייל,
אבל עונה גם כאן, לעוד מישהו שאולי יתקל בשאלה,
מדובר בפרויקט של Apple Motion
ולא של אפטר,
לכן הוא לא נפתח.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.........
אין מילים.....

• הוסף לסימניות
קובץ של Apple Motion, יכול להיפתח במחשב PC ?

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
תודה בלון

אני מתכוונת לרכוש את התוכנה מאפל
טכנאי מחשבים אמר לי כעת שעלותה 50$
השאלה אם היא אמורה לעלות על המחשב שלי, PC

• הוסף לסימניות
כרגיל לא,
אבל מאמינה שלטכנאים יש קומבינות משלהם.
סתם מעניין אותי,
את עובדת עליה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1740107:
כרגיל לא,
אבל מאמינה שלטכנאים יש קומבינות משלהם.
סתם מעניין אותי,
את עובדת עליה?

עדיין לא יצא, אבל אני ממש מתרשמת מהתוצאות שהיא מוציאה, ומעניין אותי להכיר אותה
עכשיו לדוגמא אני רוצה להשתמש לצורך פרוייקט ספציפי בטמפלייט שיושב עליה
נראה מה לעשות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על התוכנה הנל ממי שמכיר/יודע

אודה לכל תגובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה