כללי מי יכול לעזור לי להוסיף 'ש' למונוגרמה הזו?

• הוסף לסימניות
תודה

קבצים מצורפים

• logo.jpg
    KB 124.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הרי מהכוס אתה יכול לעשות את זה בקלות.

• הוסף לסימניות
בהעלים יש לך גם "ש".
רק תדגיש אחד מהם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;42290:
הרי מהכוס אתה יכול לעשות את זה בקלות.

נראה לי שאמור להיות 'ורד' (rose?) אבל מבינים איפה התכוונת, וזה באמת רעיון.

• הוסף לסימניות
שלום לכם!!
ברגע של פנאי...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 399 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מאד יפה,
הייתי משחקת עם עובי הקו, קצת.

• הוסף לסימניות
פנאי? ב2 בלילה? כל הכבוד באלמעלה

• הוסף לסימניות
תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
וואו, ההעלאה באוב הכי מדהימה שזכורה לי מאי-פעם:
אשכול בן שנתיים ומחצה!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

• הוסף לסימניות
אהבתי את ההקפצה... משנת 2007.... ואו....
רק מה שעניין אותי זה איך המקפיץ הגיע לזה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;375476:
איך המקפיץ הגיע לזה???
דרך בדיקת ההודעות של אחד מהמגיבים/ דרך מעבר עקשני ואדוק אחרי כל האשכולות עד לדף הראשון----
חסרות דרכים??????
זאת לא השאלה.

השאלה היא: האם זהו פשוט פטנט של הניקים החדשים למיקוד תשומת הלב, שכל ניק חדש חייב, כחוק בל יעבור, להעיר מתים מקברם?! :rolleyes:

טוב נו, שוין. זו היתה מילתא דבדיחותא בהחלט. פסדר, קורה. העיקר ללמוד ת'כלל:
לא להקפיץ אשכולות ישנים! :cool: יש תאריכים רשומים, גדול וברור. להעיף מבט רגע לפני השיגור.
אה, וכמעט שכחתי: ברוכים הבאים, בהחלט. :)

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך יותר על הרעיון הזה

תנו תגובות

בהצלחה דודו

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 268.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הלו?????????
האשכול בן שנתיים וחצי, הכל תקין???? :confused:

אם זה בנשמת אפך לסייע במקרה דנן, אולי מוטב שתטרח כבר על מונוגרם לחלאקה של בכור הזוג המאושר.... :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה