עזרה מי יכול לעזור לי - רשימת שירים

• הוסף לסימניות
שלום
אני צריך את השירים האלו,
מי שיש לו אפי' אחד מהם אשמח שיעלה.

בונה עליכם להשלים את כל הרשימה...
אי אפשר לספר כל הטוב - זאנוויל
הוא אלוקים אין עוד מלבדו - יואלי קליין וארי היל
טעיתי כשה עובד
המלוכה והממשלה
טאטאלה קום שוין א אהיים
אתה הראית לדעת - אין עוד מלבדו אפס זולתו - שמילי אונגאר
מתי תמלוך אוטוטו אברהם פריד
אדיר במלוכה שמילי אונגר
בך בטחו אבותינו - יואלי קליין
זוכרי זמירות יזמרו בקול - זאנוויל
ואמר ביום ההוא הנה אלוקינו זה - מוטי שטיינמץ
אמת ואמונה כל זאת - שמילי אונגאר

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים והמסייעים.
עדין חסר לי מהרשימה.
אודה למי שיוכל להעלות

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
עכשיו עוד בקשה קטנה. פיצית...

טוב להודות
ואפילו בהסתרה - יואלי קליין
לעולם יהיה אדם -שמילי אונגר
נפשי חמדה - מוטי שטיינמץ
כאיל תערוג - מוטי שטייינמץ
אני מאמין -
כל העולם גשר צר - חיים ישראל וארי היל
ויהיה זרעי - יענקי דסקל
אבא מלך העלום - אברהם פריד
נפשי חמדה אהבתך - לוי פולקוביץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה