מי יכול לעזור לי.

• הוסף לסימניות
אני לא הולך להכנס לוויכוחים חסרי תוכן,
אבל דבר אחד-יש להפריד בין השכל לרגש, בין ענייני דת והלכה לטקט ונימוס.
נאמרו פה טענות שלא ממין הטענה כלל!!! ממש בגדר טענו חיטים והודה לו בשעורים..

כו״ט והמשך ערב נעים!!

• הוסף לסימניות
רמה, נקודה למחשבה..
הפסק שהבאת מתאים גם לקבצים החסידיים שאת יוצרת בעמל רב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;899118:
באמת, אבל באמת לא הולך להכנס לוויכוח,
אבל 'והייתם נקיים מה' ומישראל', אז אני יגיב בקצרה.

בשם הגר"י סילמן: תוכן כל שהוא [מוזיקה, תוכנה וכדו' או כל חומר איזה שיהיה] שהיית קונה וכל מה שאתה לא קונה זה רק משום שיש לך צרוב--לכולי עלמא אסור!! ועל אופן כזה לא מתחיל בכלל הנידון בפוסקים, פשוט לכל הדעות, גזל!
אבל תוכן שבין כה לא היית קונה, אין בעיה להעתיקו!!
אבל,, כל אחד ישאל את רבו מה לנהוג, מאחר שרבו בזה הדעות.

מה שאת עושה - זה ענינך, אבל לא מתאים לפורום.
מענין שככלי הפורום לא מתיחסים לכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;900162:
בקצרה:
עניין זכויות יוצרים נובע מכך שמחמת העתקת התוכן שיצר אותו היוצר ללא תשלום עליו, נגרם ליוצר הפסד כספי או כל הפסד אחר איזה שיהיה.
ולכך, אם מה שכעת אני מעתיק את המוצר רק משום שיש לי אופציה להעתיקו, ובלאו הכי הייתי משלם ליוצר על המוצר וקונה אותו ממנו בתשלום מלא,, נמצא שכעת בהעתקת המוצר אני מפסיד את היוצר-ועל זה נאמר הדין של זכויות יוצרים.
ברם, אם בין כה היוצר לא היה מקבל ממני תשלום עבור המוצר שיצר, כי בין כה וכה לא הייתי קונה אותו,, ממילא גם בהעתקת המוצר לא גרמתי נזק ליוצר, ולכן מותר להעתיק, ואין בזה חשש גזל.

אבל רבו בזה הדעות והשיטות,, ביארתי כאן את שיטת הגר"י סילמן שהוזכר לעיל כבר שפסק זה הוא בשמו.

נכתב ע"י רמה פלוס;900476:
אני ממש מתנצל, אבל התובנה שלך ממש לא נכונה!!!
אפשר להעיז ולנחש שאת בת???
אכן, ואז?
אולי פשוט שכחתי את המילה "לך"-> משתמע מכך שזה לא מספיק לך...
פשטות של המילים שלך ,
ואולי חזרת בך?
שבוע טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;900170:
כיון יפה!
הייתי מחליפה את הפונט לפונט יותר מודרני (ויש הרבה...) זה ישדרג מאוד את הלוגו!
הצל מיותר,
את הפסים בתוך הט' הייתי עושה ישרים - האלכסון מבלבל.
את החוטים הייתי מורידה - גם ללא החוטים הכוונה מובנת!

בהצלחה רבה!

אז גם אני גם בן וגם בת

• הוסף לסימניות
מסריח אבל אולי כשר....
אחת הסיבות שבשלה אני אפילו לא חולם להפיק אלבום, היא היחס המזלזל לעבודה שמושקעת.
תקראו לזה שטויות, אני קורא לזה...כסף

• הוסף לסימניות
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

לא חשבתי שרמת הוויכוח תרד לדרגות כאלו,
אם עם כאלו אנשים יש לי עסק-אז לא הייתי מתחיל את ההסבר בשם הגר"י סילמן מההתחלה!
אני בכלל לא מבין אתכם, יש לכם שאלות על הפסק, אז תגשו אליו, על מה ההתלהטות?????
למה??? למה כל וויכוח ענייני נהפך לוויכוח סוער על שטויות?!?!?!?!?!?!?!?!?!
א"א לכתוב פה תגובה אחת ללא להגרר לוויכוח שכזה????

• הוסף לסימניות
באמת אין מקום לפסקים ספציפיים כאן בפורום אבל-- אם כן עלו מצחיק להתדיין עליהם, יעשה כל אחד כפי שהורו לו. ולעתיד- עשו טובה ואל תעלו לכאן פסקים ודאי לא כאלה שחלוקות עליהם הדעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה