עזרה מי יכול לתת הסבר פשוט איך מתקינים משהו לקיר:(

• הוסף לסימניות
שולחן מתקפל, מין פלטה כזו
וכבר קנינו ברגי ג'מבו (גודל 6 נראה לי), וזוויות מתקפלות כאלו לשולחן.
מישהו יכול להסביר בצורה פשוטה ועדיף בתוספת תמונות
איך מסתדרים עם הג'מבו ואיך תוקעים אותו כי אנחנו ממש הסתבכנו,
וכרגע המצב הוא שהזווית תלויה באוויר ואת הג'מבו ניסינו לתקוע בתוך הקידוח והוא תקוע במצב של לא להקיא ולא לבלוע...
האם המצב אבוד וחייבים להזמין בעל מקצוע? או שמישהו יכול לתת פה הסבר מפורט איך תוקעים את הג'מבו בקיר,
ולמה הג'מבו נתקע ולא ממשיך פנימה?....

אודה מאוד למי שיכול לעזור לי

• הוסף לסימניות
החור לא בגודל שלו
הבעיה שהרבה פעמים הג'מבו נהרס כבר בהכנסה שלו לקיר
לנסות להוציא ולבדוק קוטר הפתח

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המענה המהיר,
אז איך מוציאים את הג'מבו מהקיר הוא תקוע כזה רבע בערך...
ואיך מרחיבים את החור בקיר? קודחים מחדש עם מקדח גדול יותר?
כי זה המקדח שבעל החנות אמר שמתאים לבורג הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אם רק הכנסתם ולא הברגתם - במשיכה.
הרחבת חור - מכניסים את המקדחה לחור ומסובבים את הקודח בתוך החור עד שיתרחב מספיק

• הוסף לסימניות
באמת זה אחד הדברים (כל נושא הקדיחות ותליית חפצים) צריך קורס לציבור
ולדעתי זה קורס של חצי שעה עד שעה, אבל חיסכון של מאות שקלים...
אני אישית גם בתבכתי בג'מבו, וחלק נשאר לי בולט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה