דרוש מידע מי יעלה לנו השמיימה?

• הוסף לסימניות
אני משתדל להשקיע ע"פ גלאט הון. דא עקא, הרשימה של הקרנות הכשירות קצת יותר מידי ארוכה. יש כאלו עם מילים באנגלית וכו'. אולי כדאי שמישהו ייקח על עצמו לעשות קצת סדר. מה זול יותר ומה מומלץ.
מה ההבדל בין הראל למגדל? איך לחפש קרן טובה? ועוד אין ספור שאלות.
אמנם @השקעות R הון עשה לנו טבלה יפה מאוד. אך לצערנו בחלק הגלאט הון הרשימה קצרה ביותר. גם בחלק הקרנות נאמנות יש רק קרן אחת של נאסדק 100.
מה גם שיש הרבה מדדים פחות פופולריים מסנופי, שיש הרבה שזה דווקא מתאים להם. רק הם לא יודעים לקרוא אנגלית ולחפש את האותיות הקטנות....
אנא!! עזרו לאוריה המשקיע המתחיל!!.....:oops:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה נמצאת הטבלה?
תודה!!

• הוסף לסימניות
  • שכוייח!
Reactions: RGS
  • הוסף לסימניות
אני משתדל להשקיע ע"פ גלאט הון. דא עקא, הרשימה של הקרנות הכשירות קצת יותר מידי ארוכה. יש כאלו עם מילים באנגלית וכו'. אולי כדאי שמישהו ייקח על עצמו לעשות קצת סדר. מה זול יותר ומה מומלץ.
מה ההבדל בין הראל למגדל? איך לחפש קרן טובה? ועוד אין ספור שאלות.
אמנם @השקעות R הון עשה לנו טבלה יפה מאוד. אך לצערנו בחלק הגלאט הון הרשימה קצרה ביותר. גם בחלק הקרנות נאמנות יש רק קרן אחת של נאסדק 100.
מה גם שיש הרבה מדדים פחות פופולריים מסנופי, שיש הרבה שזה דווקא מתאים להם. רק הם לא יודעים לקרוא אנגלית ולחפש את האותיות הקטנות....
אנא!! עזרו לאוריה המשקיע המתחיל!!.....:oops:
אני אומר תעשה הפוך, תחליט במה אתה רוצה להשקיע ואז תשאל כאן איזה קרן כשירה שמחקה XXX יש לגלאט הון, זה יהיה יותר פשוט ויותר מהר

• הוסף לסימניות
אני אומר תעשה הפוך, תחליט במה אתה רוצה להשקיע ואז תשאל כאן איזה קרן כשירה שמחקה XXX יש לגלאט הון, זה יהיה יותר פשוט ויותר מהר
אני מחפש בעיקר קרנות סל מחקות משקל שווה, בעיקר מענין אותי נאסדק [או סנופי טכנולוגיה], אך גם סנופי 500.

• הוסף לסימניות
חשבתי אולי אפשר להיעזר בבינה מלאכותית. להכניס לו רשימה של קרנות והוא יעשה לבד השוואה בין דמי הניהול, בין התשואות, ייתן הסברים, קישורים לכתבות ועוד. יש כזה אפשרות? מישהו כאן מבין בבינה מלאכותית?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• __גלאט הון - עדכון 17 ניסן תשפה.pdf
    KB 487.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הכוונה מחירים שכתוב בטבלה?
כשקונים נייר ערך, כל נייר יש לו מחיר ליחידה.
לדוגמא: רוצה להשקיע 1000 בנייר שעולה 50 ש"ח תקנה 20 ניירות.
אם יש רווחים, אתה מוכר את הנייר בסכום יותר גבוה, ואם יש הפסדים, בסכום יותר נמוך.

• הוסף לסימניות
כשקונים נייר ערך, כל נייר יש לו מחיר ליחידה.
לדוגמא: רוצה להשקיע 1000 בנייר שעולה 50 ש"ח תקנה 20 ניירות.
אם יש רווחים, אתה מוכר את הנייר בסכום יותר גבוה, ואם יש הפסדים, בסכום יותר נמוך.
1768080013527.png

פשוט נראה לי מוזר ההבדל הגדול בSNP500

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פתחתי חשבון בIBI השאלה איזה מספר קרן מחקה500 ונאסדקSNP שווה לקנות,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה