מי (לא) יכול להיות עוסק פטור

• הוסף לסימניות
(4) בעל בית ספר לרבות גן ילדים, שבו לומדים או מתחנכים תלמידים באופן שיטתי ושאיננו מלכ"ר וכן בית ספר שבו ניתנת הדרכה מקצועית, עיונית או מעשית, לרבות הדרכה לאמנויות ולספורט, לקבוצות שבכל אחת מהן לא פחות מחמישה תלמידים, להוציא הדרכה מקרית של לא יותר משלושים ימי הדרכה בכל קבוצות התלמידים אשר הופעלו באותה שנת מס.

מה נקרא הדרכה מקרית?
באם יש לי כמה קבוצות ומידי שבוע אני מוסר שיעור לכל הקבוצות ביחד (ולא מגיע ל30 ימים בשנה) האם עדיין אפשר להיות עוסק פטור?
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
מה נקרא הדרכה מקרית?
באם יש לי כמה קבוצות ומידי שבוע אני מוסר שיעור לכל הקבוצות ביחד (ולא מגיע ל30 ימים בשנה) האם עדיין אפשר להיות עוסק פטור?
תודה מראש לעונים
תחפש ענף שיגדיר אותך כעוסק פטור.
ז"א אם אתה עומד להרוויח פחות מ - 100,187 ש"ח בשנה.
תפתח עוסק פטור, ותחפש בהגדרה של הענף משהו קרוב שמתאים ושיוכל להתאים להגדרה של עוסק פטור.

• הוסף לסימניות
יכול להיות עוסק פטור רק חשוב כמו שכתבו קודם למצוא את הענף המתאים.
אם אתה פותח ללא מייצג תראה להסביר להם שמדובר בסדנא או משהו כזה שלא יכנס להגדרה של בית ספר

• הוסף לסימניות
מדובר בגרפיקאית שהתחילה במקביל ללמד קבוצות קטנות עכשיו היא רוצה לתת קורס מסוים לכמה קבוצות ביחד
יש לזה סיכוי לעבור?
היא רשומה היום כעוסק פטור השאלה אאם היא לא חיבת להפוך לע"מ

• הוסף לסימניות
היא רשומה היום כעוסק פטור השאלה אאם היא לא חיבת להפוך לע"מ

לא אוכל לומר באופן וודאי כי אינני לא מודע לפרטים המדויקים אבל באופן כללי לא חייבת להפוך לעוסק מורשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה