דרוש מידע מי מבין באתר NEXT? ויכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אני צריכה סט של 5/3 אוברול לבן שלי שהוא תינוק בן 9 חודשים (נראה כמו פיג'מה)
אוברול שהיה חורפי מבד עבה או מקטיפה.
תודה רבה לכל המסייעים!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מהנסיון שלי (לפני כמה שנים)
יש מעט מאד אוברולים קטיפה חמודים
צריך איכשהוא לחפש ולהבין שזה קטיפה (להתעמק בתמונות למשל)
הפליזים ניסיתי כמה פעמים היה רותח ומזיע יותר מדי

• הוסף לסימניות
יש אתר צרפתי עם מלא קטיפות מהממות
מנסה להזכר בשם שלו

• הוסף לסימניות
יש אתר צרפתי עם מלא קטיפות מהממות
מנסה להזכר בשם שלו
זה?

• הוסף לסימניות
לי יש את הכוכבים וזה משמש אותי לכל החורף המון פעמים- מאד מרוצה.
תלוי אולי באזור שגרים. - למרות שיש את זה לאחותי בב'ב והיא גם מאד מרוצה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי, אם הילד לא יוצא הרבה החוצה בחורף, הפליז פשוט יחמם אותו עד כדי הזעה
הבן שלי, מתמלא זיעה בשינה גם בלי חימום!! תינוק בן 9 חד'
וקניתי לו אוברולים מכותנה עבה, יחד עם גופיה וגרביונים...

• הוסף לסימניות
שאלה דחופה!!!
אני רוצה להזמין נעליים מנקסט ואני מידה 37 איזו מידה לקחת ב-UK??
וכן לגבי מידה 38, איזה מידה לקחת ב-UK???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה