מי מזהה את השיר?

• הוסף לסימניות
יש לי קטע של שיר ואני זקוקה לדעת איזה שיר זה ומה מקורו
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 003 (5).mp3
    KB 325.2 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
לא יודעת אם יש לו מילים, הקול בהתחלה נשמע של מיכאל שניצלר והמגינה זה של "ובאו כולם" ששרים בהקפות
מי זה ששר אני יודעת, אני רק צריכה את מקור הלחן. אבל נראה לי מספיק שאני יודעת עכשיו שזה "ובאו כולם"
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מי זה ששר אני יודעת, אני רק צריכה את מקור הלחן. אבל נראה לי מספיק שאני יודעת עכשיו שזה "ובאו כולם"
תודה רבה!
זה לא ובאו כולם זה ניגון ידוע כמדומני של קרלין

• הוסף לסימניות
ניגון זה אחד ניגוני ההקפות שמושר בחצרות החסידים בבעלזא ועוד, ומקורו טהור מחצר המגיד מקוז'ניץ זי"ע עכי"א.
כמובן שזה נמצא בדיסק "לחיים הקפות", מצורף בזה רצועה 39, אולי למישהו יש את החוברת שם כתוב בדיוק מה מקורו והיכן הוא מושר כהיום.

קבצים מצורפים

• 39 רצועה 39.mp3
    2 MB · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
ניגון זה אחד ניגוני ההקפות שמושר בחצרות החסידים בבעלזא ועוד, ומקורו טהור מחצר המגיד מקוז'ניץ זי"ע עכי"א.
כמובן שזה נמצא בדיסק "לחיים הקפות", מצורף בזה רצועה 39, אולי למישהו יש את החוברת שם כתוב בדיוק מה מקורו והיכן הוא מושר כהיום.
אכן זה השיר. תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה