דרוש מידע מי מכירה רופאים שמבצעים לידה פרטית בבתי חולים?

• הוסף לסימניות
בהר הצופים יש את פרופ' יגל שהוא מעולה וממולץ!
וד"ר ברוך יכול להיות אופציה, אני יודעת שבירושלים הוא מיילד בביקור חולים.
אם הוא עבר ללניאדו שווה לך לפנות אליו...
הוא אנושי, חרדי, מומחה וממש מתייחס יפה...

• הוסף לסימניות
בית החולים סנט ג'וזף הוקם על ידי מסדר אחיות קתולי צרפתי בשנת 1956, כדי לסייע לכל נזקק באופן שווה. בפועל, לצד חמישה בתי חולים קטנים אחרים, הוא נותן מענה כמעט בלעדי למאות אלפי תושבי מזרח ירושלים, אך גם לפלסטינים רבים מהגדה המערבית, ולמשפחות יהודיות שמאסו בתורים הארוכים בבתי חולים אחרים.

שייח' ג'ראח 83, ירושלים

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
אני מבררת כרגע על לידה פרטית, לפי מה שהבנתי אין על זה החזר מהקופת חולים-נכון?
אין לי זכאות לביטוח פרטי, השאלה אם אוכל להשיג החזר/הנחה בדרך אחרת או שזה יעלה לי את מלוא הסכום שבית החולים דורש?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
אני מבררת כרגע על לידה פרטית, לפי מה שהבנתי אין על זה החזר מהקופת חולים-נכון?
אין לי זכאות לביטוח פרטי, השאלה אם אוכל להשיג החזר/הנחה בדרך אחרת או שזה יעלה לי את מלוא הסכום שבית החולים דורש?
תודה מראש
אחותי ואני בררנו עבורנו, ואפילו עם ביטוח בריאות הראל לא הייתה אפשרות. כאילו, ניתן לכם רופא פרטי לקיסרי, אבל לא רופא פרטי כדי (בתקווה) למנוע את הצורך בקיסרי. הגיוני מאד...

• הוסף לסימניות
אחותי ואני בררנו עבורנו, ואפילו עם ביטוח בריאות הראל לא הייתה אפשרות. כאילו, ניתן לכם רופא פרטי לקיסרי, אבל לא רופא פרטי כדי (בתקווה) למנוע את הצורך בקיסרי. הגיוני מאד...
תודה רבה על המידע!

• הוסף לסימניות
מאד חשוב מה שאת אומרת וכדאי לברר מראש גם עם נשים שילדו אצל אותו רופא.
בד"כ הגדולים והיקרים יותר מגיעים רק ללידה בעצמה ואילו רופאים פחות בכירים מגיעים לכל השלב.
בכל אופן אצלינו במשפחה ילדו הרבה אצל סמואלוב (שהוא ראש המחלקה בשערי צדק) וזה היה הנוהל (והן עדיין ימשיכו ללדת אצלו כי נחשב בכיר מאד ומקצוען)
לעומת זאת אני ילדתי אצל פלוטקין כשרק התחיל משהו התקשרתי אליו, הוא אמר לי בואי נפגש בעוד שעה בבית חולים, הוא הגיע בשבת (עדיין היה לבוש אזרחית..) והמתין לי למרות שידע שלא מדובר שהלידה תקרה באופן מידי(ואגב גם לא הוסיף לי תעריף שבת שזה מיקר בכמה עשרות אחוזים). אני ילדתי איתו שלוש פעמים ומרוצה מאד מאד.
דרוש מידע דחוףףף=
משהי יודעת כמה פלוטקין לוקח ללידה פרטית?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
דרוש מידע דחוףףף=
משהי יודעת כמה פלוטקין לוקח ללידה פרטית?
תודה מראש
@אסטרונאוט נראה לי 13000 ש''ח [ לא בטוח]
בנוסף אפ יש צורך יש לי המלצות [בפרטי כמובן ]על ד''ר שווד מתוך נסיון יילד בהצלחה רבה לידה על סף ניתוח [ד''ר פלוטקין הכריע ללכת על ניתוח]

• הוסף לסימניות
איך משיגים את דר שאול ברוך?
מה מס’ טלפון שלו או של המזכירה?

• הוסף לסימניות
תור במרפאה בבית שמש

תור במרפאות

• 073-7021917

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא עבר מלב הרמה
השאלה איך משיגים אותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה