דרוש מידע מי מכיר חברת שליחויות ?

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים דחוף חברת שליחויות שעושה משלוחים לכל הארץ.
מכירים מישהו?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לכם נסיון איתם?

• הוסף לסימניות
מאוד ממליצה על שלוחי עמך
0537125663
עובדים בכל הארץ
אך נראה לי שרק לקבועים....

• הוסף לסימניות
מאוד ממליצה על שלוחי עמך
0537125663
עובדים בכל הארץ
גם מנסיון?
עד כמה הם מהירים?
ויש אפשרות לעקוב אחרי המשלוחים?
אני מתעניינת על משהו קבוע.
תודה

• הוסף לסימניות
מאוד ממליצה על שלוחי עמך
0537125663
עובדים בכל הארץ
גם מנסיון?
עד כמה הם מהירים?
ויש אפשרות לעקוב אחרי המשלוחים?
אני מתעניינת על משהו קבוע.
תודה
יש לי נסיון ארוך איתם
חברה מעולה
מהיום למחר בכלה ארץ (למעט רחוק מאד וישובים)
שירות מצוין
בד"כ אין בעיות
יש מעקב באתר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@מדבקאות,
אני נאלצת להחליף את חברת השליחויות שאני עובדת איתה, את יכולה להמליץ, או שאין לך מספיק נסיון איתם עדיין?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
@מדבקאות,
אני נאלצת להחליף את חברת השליחויות שאני עובדת איתה, את יכולה להמליץ, או שאין לך מספיק נסיון איתם עדיין?
תודה רבה!
בהחלט ממליצה.
עבדתי איתם בערב פסח העמוס והם הוכיחו את עצמם מצוין!
אם את רוצה פירוט יותר תוכלי לשלוח לי מייל madbekott בג'ימייל.
(אגב, מעניין אותי עם איזה חברה עבדת עד עכשיו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה