chitadelivery.co.il
יש לכם נסיון איתם?![]()
ראשי - צ'יטה שליחויות | חברת שילוח ולוגיסטיקה מתקדמת לעסקים
צ’יטה — חברת שילוח ולוגיסטיקה לעסקים: חברת שליחויות ארצית, ניתוח BI חכם, ניטור זורם, צ’יטה שופס לנקודות חלוקה, ושירות חברת משלוחים מותאם אישיתchitadelivery.co.il
גם מנסיון?מאוד ממליצה על שלוחי עמך
0537125663
עובדים בכל הארץ
אך נראה לי שרק לקבועים....
מאוד ממליצה על שלוחי עמך
0537125663
עובדים בכל הארץ
אך נראה לי שרק לקבועים....
יש לי נסיון ארוך איתםגם מנסיון?
עד כמה הם מהירים?
ויש אפשרות לעקוב אחרי המשלוחים?
אני מתעניינת על משהו קבוע.
תודה
סגרתי איתם באמת.יש לי נסיון ארוך איתם
חברה מעולה
מהיום למחר בכלה ארץ (למעט רחוק מאד וישובים)
שירות מצוין
בד"כ אין בעיות
יש מעקב באתר.
בהחלט ממליצה.@מדבקאות,
אני נאלצת להחליף את חברת השליחויות שאני עובדת איתה, את יכולה להמליץ, או שאין לך מספיק נסיון איתם עדיין?
תודה רבה!
מה המספר המעודכן שלהם?יש לי נסיון ארוך איתם
חברה מעולה
מהיום למחר בכלה ארץ (למעט רחוק מאד וישובים)
שירות מצוין
בד"כ אין בעיות
יש מעקב באתר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים