כללי מי מכיר מדריך אינטרנטי להעשרת ידע בעיצוב

• הוסף לסימניות
לאיזה מדריך הכוונה? הכרת התוכנות +ידע בסיסי?
אם כן אז יש לי מדריכים לאילוסטרייטור, ואינדיזיין בPDF (משהו כמו 200 עמו')
בעברית

אם זה יעזור אני יכולה להעלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורטל רחמים;681377:
לאיזה מדריך הכוונה? הכרת התוכנות +ידע בסיסי?
אם כן אז יש לי מדריכים לאילוסטרייטור, ואינדיזיין בPDF (משהו כמו 200 עמו')
בעברית

אם זה יעזור אני יכולה להעלות.
מדובר על מדריכים בעיצוב לא בתוכנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;680283:
לא חסר. הרוב המוחלט באנגלית.
נתתי כאן קישורים בעבר.

תתחיל מהסמשינג מגזין, כשתסיים איתו נדבר ;):
http://www.smashingmagazine.com/

(אני מסירה בזאת את אחריותי מתכנים כאלו או אחרים שאולי מופיעים שם ואולי לא. בגדול זה אתר נקי)
פתחתי את האתר הזה, אני עדיין לא מוצא ידיים ורגליים, אני לא מבין אנגלית, אני מנסה איכשהו לתרגם, אבל זה לא זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;681409:
פתחתי את האתר הזה, אני עדיין לא מוצא ידיים ורגליים, אני לא מבין אנגלית, אני מנסה איכשהו לתרגם, אבל זה לא זה
תעשה קודם 'תרגם' של גוגל-לי זה ממש עזר להתמצא, יש שם קישורים מדהימים, כדאי לשוטט יש הרבה מאוד חומר טוב.
ועוד דבר- לגבי לימוד העיצוב-קורס עיצוב טוב ומעמיק מתפרס על פני שנתיים לפחות, עיצוב זהו תהליך של בשלות, תהליך לכל דבר. צריך להפנים, לחפש, לראות, להחשף ורק אז להמשיך הלאה, א"א לקנות עיצוב במספר מפגשים! זה לא קורס עיצוב זוהי נגיעה במושגי העיצוב בלבד, ללא העמקה והפנמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amirot;680274:
לא טכניקות בתוכנות, אלא ידע בעיצוב- טיפוגרפיה, קומפוזציה וכו'
תודה

יש אתר מדהים באנגלית נח להבנה על ידי התרגום. עם מדריכים בסיסיים לקו צורה צבע קומפוזיציה וכו'
מאד בסיסי.
אעלה קישור בע"ה בהמשך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;682898:
יש אתר מדהים באנגלית נח להבנה על ידי התרגום. עם מדריכים בסיסיים לקו צורה צבע קומפוזיציה וכו'
מאד בסיסי.
אעלה קישור בע"ה בהמשך.
תודה, אשמח לראות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;681426:
תעשה קודם 'תרגם' של גוגל-לי זה ממש עזר להתמצא, יש שם קישורים מדהימים, כדאי לשוטט יש הרבה מאוד חומר טוב.
QUOTE]
איך את מתרגמת טוב עם גוגל? אני עובדת עם הכרום, זה פשוט על הפנים, צריך לדעת עברית ואנגלית ביחד כדי להבין מה התרגום רצה. אשמח אם תסבירי טכנית איך את פותחת את התרגום במקביל לאתר, תודה

• הוסף לסימניות
חוץ מזה אני בדרך להתייאש מאתרים... אז אולי אם יש למשהו ספר טוב מעולה על יסודות העיצוב, אשמח לדעת, תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amirot;682914:
תודה, אשמח לראות!

כאן:
--הערה-- כדרכם של אתרים גויים, וכ"ש בעיצוב, יש להביט בזהירות רבה!
http://desktoppub.about.com/od/desktoppublishing/u/Basics_and_Beyond.htm#s1
זה מעין דף ראשי, משם יש הפניות להמון דברים מועילים.
למשל:
http://graphicdesign.about.com/od/graphicdesignbasics/a/what_is.htm
וכאן:
http://graphicdesign.about.com/od/graphicdesignbasics/u/design_basics.htm

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amirot;682918:
חוץ מזה אני בדרך להתייאש מאתרים... אז אולי אם יש למשהו ספר טוב מעולה על יסודות העיצוב, אשמח לדעת, תודה

אם תמצאי בעברית,
ספרי גם לנו.

למיטב הבנתי אין.
שום כלום.

שמועה שמעתי ממוכרת בחנות צומת ספרים שיש ספר"גרפיקה אומנותית" אך לא ראיתיו.
כמו כן יש ספר"הלוגו הישראלי" אך אינו מדריך לימודי.

לדפוס יש: "דפוס על בטוח" המאד נחמד, של כותבת שומרת תומ"צ(צנוע!). ולפרסום יש"סוד היצרתיות" של נעם מנלה, (דורש צינזור).

• הוסף לסימניות
אז ככה, ספרים בעיצוב כמעט ואין בעברית. אבל מה שכן למי שרוצה ללמוד (וללמד) את הנושאים הללו המקומות הבאים הינם מקורות טובים לענין: הספריה של מכללת אמונה בתלפיות, הספריה באונברסיטת גבעת רם. רב רובו של החומר בעיצוב הוא אכן מספרים. האינטרנט די יבש בנושא הזה, מצד שני דרך האינטרנט אפשר להתעדכן בטרנדים עכשווים ובכל מה שמתקדם ומשתנה, השראות וסיעור מוחות.
הצלחה לכולכם.

• הוסף לסימניות
ידוע לך על שעות פתיחה?
ואם ניתן להכנס חופשי?

• הוסף לסימניות
חופשי ביותר!
לגבי שעות פתיחה-בשעות סטנדרטיות, אני לא יודעת זמנים מדויקים.
טלפון של אמונה 02-6733767 שלוחה 217 - ספריה
לגבי האונברסיטה אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;683308:
אז ככה, ספרים בעיצוב כמעט ואין בעברית. אבל מה שכן למי שרוצה ללמוד (וללמד) את הנושאים הללו המקומות הבאים הינם מקורות טובים לענין: הספריה של מכללת אמונה בתלפיות, הספריה באונברסיטת גבעת רם. רב רובו של החומר בעיצוב הוא אכן מספרים. האינטרנט די יבש בנושא הזה, מצד שני דרך האינטרנט אפשר להתעדכן בטרנדים עכשווים ובכל מה שמתקדם ומשתנה, השראות וסיעור מוחות.
הצלחה לכולכם.
מעניין, האם הספרים שם בעברית?
את יכולה להמליץ על ספר מסויים?

תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;684102:
מעניין, האם הספרים שם בעברית?
את יכולה להמליץ על ספר מסויים?

תודה.

בעיצוב אין הרבה בעברית, רב רובם באנגלית אבל אפשר להבין את רוח הדברים, ספר מסוים וספציפי-לא זוכרת, צריך ללכת ולראות.
באמונה לעומת האוניברסיטה מסתובבים בשטח הספריה עצמו, הספרים נגישים כולם ולא על בסיס אולמות קריאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;684122:
בעיצוב אין הרבה בעברית, רב רובם באנגלית אבל אפשר להבין את רוח הדברים, ספר מסוים וספציפי-לא זוכרת, צריך ללכת ולראות.
באמונה לעומת האוניברסיטה מסתובבים בשטח הספריה עצמו, הספרים נגישים כולם ולא על בסיס אולמות קריאה.
תגידו, ואפחד לא מרים את הכפפה לכתוב בעברית ספר מקצועי בעיצוב???

• הוסף לסימניות
תודיעי לנו כשזה מוכן....

• הוסף לסימניות
הכיוון שלי הוא ספר מקוון (בשלב זה) לרכישה אישית בלבד, נראה לכם שדבר כזה אכן ירוץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;684137:
הכיוון שלי הוא ספר מקוון (בשלב זה) לרכישה אישית בלבד, נראה לכם שדבר כזה אכן ירוץ?

כל דבר כתוב שיסביר עיצוב,ייטוס.
לדעתי.
יש חוסר מוחלט בחומר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה