מי מכיר מי יודע?

• הוסף לסימניות
אני חייב סצנות של סרטים על תקופת נפוליאון בערך ואפילו טיפה לפני..

כלומר קטעי וידאו על מלחמות של סוסים ותותחי שדה וכדו'

אם יש למישהו זה יעזור לי מאוד, וכן אם מישהו מכיר סרט על התקופה הנ"ל...

תודה רבה !

• הוסף לסימניות
כשהייתי צריכה חומר על תקופת הקומוניסטים וכו.. עשיתי חיפוש ביוטוב וזכור לי שמצאתי שם חומר על נפוליאון. (תנסה לעשות חיפוש גם בשפת האנגלית)
ד.א. לי המליצו לחפש בבית התפוצות..

• הוסף לסימניות
מצאתי -תודה

הסרט על נפוליאון נקרא WATERLOO 1970

זה על קרב שכך קוראים לו ויצא בשנה הנ"ל

• הוסף לסימניות
בטח אתה לא עורך דינר על ירושת נפוליון או משו כזה...
אם צריך מלחמות עתיקות, יש ים של כאלה, כולל באכות HD או BD
כמו הסמוראי האחרון, טרויה, וכו', [כל אחד ומאפייניו, מלחמת ספינות בים, פרשים, תותחים, קשתים,]
חוץ מטון סרטי תעודה של הBBC, HISTORY CHANEL, ועוד חברות TV רבות

• הוסף לסימניות
למי יש?

אני צריכה את הסרט שכחו אותי בבית עם תרגום לעברית. אם אפשר לשלוח לי באישי זה מאוד יעזור לי (סרט גויי)

• הוסף לסימניות
הכל בסדר?

הודעה מ2009...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה