דרוש מידע מי מכיר ניצול שואה שמוכן לדבר?!

• הוסף לסימניות
אנחנו בדור שהוא
האחרון בהחלט לניצולי השואה.
צריך לזכור ולא לשכוח.

אני מעוניין לקחת את ילדי
שישמעו ממקור ראשון
ממישהו שממש היה שם
שיוכלו להעביר הלאה,
לדורות הבאים.

מי מכיר, מי יודע
על שריד מהשרידים
שהיה, שראה, שחווה, שדמע.
ועדיין יכול ומוכן לספר.

עדיף אדם שחי בירושלים,
אבל אפשר מכל מקום,
נעלה אליו לביקור בימי האבלות על החורבן,
ונשמע על החורבן שהתרחש זה עתה,
כמעט אתמול בממדים היסטוריים
ונמשיך את הזיכרון בשרשרת הדורות.

אודה למי שייתן פרטים בפורום או בפרטי.
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
אנחנו בדור שהוא
האחרון בהחלט לניצולי השואה.
צריך לזכור ולא לשכוח.

אני מעוניין לקחת את ילדי
שישמעו ממקור ראשון
ממישהו שממש היה שם
שיוכלו להעביר הלאה,
לדורות הבאים.

מי מכיר, מי יודע
על שריד מהשרידים
שהיה, שראה, שחווה, שדמע.
ועדיין יכול ומוכן לספר.

עדיף אדם שחי בירושלים,
אבל אפשר מכל מקום,
נעלה אליו לביקור בימי האבלות על החורבן,
ונשמע על החורבן שהתרחש זה עתה,
כמעט אתמול בממדים היסטוריים
ונמשיך את הזיכרון בשרשרת הדורות.

אודה למי שייתן פרטים בפורום או בפרטי.
תזכו למצוות.
בבית המדרש של בעלזא בירושלים בט' באב אחרי חצות היום, יש בכל שנה דרשה מרתקת מניצולי שואה, כל פעם מביאים מישהו אחר..אלפים מצטופפים שם מידי שנה בשנה

• הוסף לסימניות
חשוב לי מאד!
אשמח אם מישהו מכיר ניצולת שואה שעדיין בדעה צלולה שאוהבת לספר ולשתף, אני רוצה לקחת את הילדים שלי אצלה לביקור, שיכירו מכלי ראשון את ההיסטוריה הלא רחוקה שלנו, לפני שזה נגמר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה