אני רוצה לקנות אורגנית בסביבות ה-600 ש'ח. איזה אורגנית כדאי לי לקנות?
ש שירה שפירא משתמש צעיר 1/12/22 הוסף לסימניות #1 אני רוצה לקנות אורגנית בסביבות ה-600 ש'ח. איזה אורגנית כדאי לי לקנות?
ש שירה שפירא משתמש צעיר 4/12/22 הוסף לסימניות #2 נכתב ע"י שירה שפירא: אני רוצה לקנות אורגנית בסביבות ה-600 ש'ח. איזה אורגנית כדאי לי לקנות? לחצ/י כדי להרחיב... מצאתי קוראים לה M331 Medeliאתם יודעים אם היא טובה?
נכתב ע"י שירה שפירא: אני רוצה לקנות אורגנית בסביבות ה-600 ש'ח. איזה אורגנית כדאי לי לקנות? לחצ/י כדי להרחיב... מצאתי קוראים לה M331 Medeliאתם יודעים אם היא טובה?
ו ווילי וונקה משתמש מקצוען 4/12/22 הוסף לסימניות #3 הייתי חוסכת עוד כמה מאות וקונה ימאהה הכי זולה שלהם עולה 700+ והבאה 1100 והיא ממש טובה
י יעקב ארץ-צבי משתמש מקצוען 4/12/22 הוסף לסימניות #4 לא כדאי קסיו, המקצבים שלהם אפי' לא דומים למקצב שאפשר לנגן איתו כדאי לחסוך כמה שקלים ולקנות ימאהה, אפי הכי פשוטה.
לא כדאי קסיו, המקצבים שלהם אפי' לא דומים למקצב שאפשר לנגן איתו כדאי לחסוך כמה שקלים ולקנות ימאהה, אפי הכי פשוטה.
ס סטיל יאנג משתמש מקצוען 4/12/22 הוסף לסימניות #6 רק ימאהה..... מנסיון חלקו מר- (לא ימאהה) ואם יש סכום טוב- קורג.