מי עובדת ברוויט?

• הוסף לסימניות
יש כאן אדריכלים שעובדים עם רוויט?
במשרדים הכלליים מאד נכנס הרוויט ויש ביקוש עצום לידע בזה
ברצוני לשמוע אם יש כאלה שעובדות בתוכנה -עצמאיות או מכירות משרדים עם עובדות חרדיות שעובדות ברוויט
אני כיום עובדת רק על רוויט (4 שנים ) בעבר עבדתי על אוטוקאד ולא התחברתי לזה הבנתי שאצל המשרדי אדריכלות החרדים עובדים כולם באוטוקאד,למה לא נכנס הרוויט?

• הוסף לסימניות
דווקא אדריכלית?
@דסי גולדברג -מעצבת פנים -עובדת על רוויט.
הבנתי ממנה שפשוט בהרבה מאוטוקד. באמת למה לא עוברים כולם לרוויט?

• הוסף לסימניות
מאז שהתחלתי רוויט, החיים נהיו קלים יותר,
עבודה שלקחה לי שבועות התקצרה לכמה ימים בודדים.

אני מבינה שאוטוקד חשוב, ועדיין חייבים אותו מאחר ורוב האדריכלים משתמשים בו

אבל מי שרוצה להשתדרג, לעבוד בקלות חוסך שעות של עבודה, ממליצה בחחחחוום!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כאן אדריכלים שעובדים עם רוויט?
כן
אני עובדת ברויט
ויש לזה הרבה יתרונות על פני האוטוקאד
גם הזמן שמתקצר
וגם פחות טעויות של אי התאמה בין תכנית לחתך וכדו
או מערכות שמתנגשות אחת עם השניה וכדו

• הוסף לסימניות
אני עבדתי ברוויט כמה שנים.
מאד מאד יעיל בבנינים.
לדעתי ברויט יש יותר עבודה בבנית הפרויקט ופחות עבודה בהמשך. וכמובן דיוק מושלם בין השרטוטים השונים (קומות שונות, חזיתות, חתכים)
נראה לי פחות מתאים לעיצוב פנים ויותר לפרויקטים גדולים. אלא אם נעזרים בפונקצית ההדמיות שאז יש יתרון לשרטוט ומידול בו זמנית. ועדיין בפרויקטים קטנים יכולה להבין את מי שיעדיף אוטוקאד+ סקצ'אפ.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אוטוקאד דומה לדף ונייר אבל באופן ממוחשב ומשוכלל מאד
יותר קל להתעסק איתו כי הוא פשוט יותר מבחינת הגדרות
אבל כל דבר אתה צריך לשרטט כי זה כמו דף ועט
יותר קל ללמוד ולהכיר את התוכנה

רוויט דומה למשחק הרכבה משוכלל בטירוף
יותר קל לתכנן איתו בתנאי שהכל מוגדר נכון
לפעמים קורה שמתעסקים יותר עם ההגדרות מאשר עם התכנון
אתה צריך להגדיר בצורה נכונה את האובייקט שלך
אתה משרטט וממדל באותו זמן
אפשר גם להוציא הדמיות אבל להגיע לרמה של פוטוריאליזם זה קשה יחסית

הרעיון הבסיסי של התוכנות
אוטוקאד עובד על קווים
רוויט עובד על מאסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה